Winkeltrefpunt
Image default
Groothandel

Blanco stickers op rol

Blanco stickers op rol

Als u op zoek bent naar een groothandel voor het aanleveren van blanco stickers op rol dan bent u bij etikettenplaza aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod als het gaat om etiketten, labels, etikettenprinters, volgnummersystemen, prijstangen, etiketten dispensers, etiketten wikkelaars en nog meer. Het is ook mogelijk om een offerte op maat aan te vragen voor een grotere order aan etiketten of labels. 

Blanco stickers op rol zijn perfect om te gebruiken als prijsstickers, product etiket of adres etiket. De stickers zijn zelf te bedrukken met een etiketten printer of het is mogelijk om de blanco stickers door ons te laten bedrukken. Hierbij is het mogelijk om de stickers in full color of met een eigen ontwerp te bedrukken. 

Kleefkracht en materiaal

Etikettenplaza levert voor de blanco stickers op rol verschillende materialen en kleefkrachten. Hierbij is het belangrijk om te weten waarvoor de stickers gebruikt worden. Voor binnen is het voldoende om stickers van papier te hebben, maar voor buiten zijn kunststof stickers beter. 

Qua materiaal zijn er verschillende keuzes; thermisch zonder lint, papier printen met lint, kunststof materiaal en doorzichtig materiaal. Voor de kleefkracht zijn er stickers die niet verwijderbaar, verwijderbaar en geschikt voor koel of diepvries beschikbaar. 

Neem contact met ons op voor advies op maat of als u graag meer informatie wilt over de stickers en etiketten. Op de website kunt u al onze producten vinden en deze zijn online te bestellen. Etikettenplaza is een groothandel voor alles op het gebied van etiketten en toebehoren. Wij staan altijd voor u klaar en voorzien u binnen 24 uur van een antwoord op uw vragen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste producten, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Via de website kunt u contact met ons opnemen

https://etikettenplaza.nl/etiketten-op-rol/