Winkeltrefpunt
Image default
Mode en Kleding

Herenjeans met verfspatten: dé manier om al je outfits interessanter te maken

Wanneer je de juiste jeans in je kast hebt hangen, heb je een perfect uitgangspunt voor veel outfits, ongeacht de gelegenheid waarvoor je je kleedt. Spijkerbroeken bestaan in steeds meer verschillende uitvoeringen, zoals bijzondere zakken, stiksels en knopen, maar ook nonchalant aangebrachte scheuren en natuurlijk de herenjeans met verfspatten. Ook de slim-fit modellen brachten grote vernieuwing in spijkerbroekenland. Ga je kwaliteitsjeans voor heren online bestellen? Dan heb je tegenwoordig keuze in overvloed.

Spijkerbroeken en verfspetters in verschillende tinten

Ben je klaar met de saaie denims? Door herenjeans met verfspatten aan te schaffen, haal je een mode-item in huis waarmee je op een slimme manier al je outfits een stuk interessanter maakt. Wil je dergelijke kwaliteitsjeans voor heren online bestellen, dan ben je bij Boragio aan het juiste adres. De verfspetters op hun broeken zijn vaak wit, maar soms ook donker van kleur. Zo zijn ze makkelijk te combineren met allerlei kleuren bovenkleding. De jeans zelf zijn ook in uiteenlopende kleuren beschikbaar.

Producten die voortkomen uit kennis en passie

Boragio is een Italiaans merk dat in 2015 door twee broers met hulp van een ontwerpspecialist werd opgezet. Besluit je in deze winkel kwaliteitsjeans voor heren online te bestellen, dan schaf je producten aan die gemaakt zijn met passie én kennis. Het merk is vooruitstrevend en weet perfect in te spelen op de laatste trends en ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld met de herenjeans met verfspatten. De broers hebben concrete plannen om hun assortiment in de toekomst uit te breiden.

Ga voor kwaliteit boven kwantiteit

Ondanks de razendsnelle groei van het bedrijf hebben de broers altijd voet bij stuk gehouden: kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit. Zij hebben het ontwerp- en productieproces geheel in eigen hand en kiezen alle stoffen zelf uit. Het merk zal in de toekomst steeds internationaler opereren. In België en Frankrijk zijn reeds fysieke winkels geopend. Kwaliteitsjeans voor heren online bestellen doe je in Nederland via de webshop.