Winkeltrefpunt
Image default
Mode en Kleding

Op zoek naar een opticien in Eindhoven voor een nieuwe bril?

Bent u op zoek naar een opticien in Eindhoven voor een nieuwe bril? De brillenwinkel in Eindhoven, Optiek Verhoeven heeft wat u zoekt. Deze zaak begon 80 jaar geleden in Veldhoven en zijn nu ook een begrip in Eindhoven.

Alle soorten brillen

Of u nu op zoek bent naar een gewone bril voor dagelijks gebruik, een kantoorbril, een beeldschermbril, een veiligheidsbril, een trendy zonnebril of een sportbril, deze opticien in Eindhoven kan u verder helpen. Natuurlijk bieden ze alle bekende merken aan en hebben ze een ruime keus in monturen. Of u nu iets moderns zoekt, of liever een klassiek model heeft, hier hebben ze wat u zoekt. Met zeven vestigingen, waarvan twee in Eindhoven, zit er ook bij u een in de buurt. Ga eens langs om de collectie te bekijken.

Lenzen nodig?

Ook wat betreft lenzen bent u bij deze brillenwinkel in Eindhoven aan het goede adres. Of u nu harde of zachte lenzen draagt, daglenzen voor bijvoorbeeld tijdens uw vakantie of tijdens het sporten zoekt, of nachtlenzen wilt die ervoor zorgen dat u overdag zonder hulpmiddelen scherp ziet, het kan allemaal. Loop gerust eens binnen bij dé opticien van Eindhoven.

Oogzorg door dé brillenwinkel in Eindhoven

Waar Optiek Verhoeven zich met name in onderscheid, is de oogzorg. Of het nu gaat om het aanmeten van een bril of om ingewikkeldere problemen met het zicht, u kunt hier terecht. Alle opticiens van Optiek Verhoeven zijn ervaren en getraind om een gedegen meting te doen, zodat u zeker weet dat u straks weer uitstekend ziet. Uiteraard wordt niet alleen uw benodigde sterkte bepaald, maar wordt er ook gekeken naar andere bijzonderheden en de conditie van uw ogen. Die zorg stopt trouwens niet zodra u de deur uit bent; u krijgt jaarlijks een uitnodiging voor een servicegesprek en een controle bij de beste brillenwinkel in Eindhoven.