Winkeltrefpunt
Image default
Mode en Kleding

Van een zeiljas voor heren tot een zeilbroek voor dames: hier vindt u alle zeilkleding

Bent u een fanatiek zeiler? Gaat u regelmatig met een zeilboot het water op? Dan heeft u zeilkleding van goede kwaliteit nodig. Die vindt u zeker bij Vreeken watersport en zeilmakerij in Loosdrecht, Noord-Holland. Hier vindt u zeilkleding van de beste kwaliteit, zoals een stevige zeiljas voor heren en een comfortabele zeilbroek voor dames. De zeilkleding van deze watersportspecialist zit altijd lekker goed en beschermt uitstekend tegen kou, regen en wind. Ook bij warm weer zit de zeilkleding van deze specialist zeer comfortabel. Zo wordt uw zeiltocht zeker een succes en geniet u er optimaal van.

Kies uit een grote collectie zeilkleding

Gaat u zeilen met het hele gezin? Ook dan bent u bij Vreeken watersport en zeilmakerij aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk niet alleen een zeilbroek voor dames en heren, maar ook voor kinderen. Uiteraard zijn ook alle andere zeilkledingstukken hier verkrijgbaar. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook een zeilpak of zeiljas voor dames, heren en kinderen kopen. U kunt kiezen uit diverse merken, zoals Gill, Helly Hansen of Musto. Ook accessoires, zoals zonnebrillen en zeilhorloges kunt u in deze watersportwinkel vinden. Zo zijn alle gezinsleden meteen voorzien van een complete zeiloutfit en zijn ze klaar voor een mooie zeiltocht.

Kom langs of bestel in de webshop

Wilt u meteen een zeiljas voor heren, een zeilbroek voor dames of een ander kledingstuk bestellen? Bezoek dan de webshop van Vreeken watersport en zeilmakerij en plaats uw bestelling. Deze wordt binnen één werkdag verzonden. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen bij de winkel in Loosdrecht. Eventueel kunt u hier ook producten omruilen. De winkel ligt aan de Oud Loosdrechtsedijk, centraal tussen ’t Gooi en Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Niet alle producten van de webshop liggen op voorraad in de winkel. Komt u naar de winkel voor een specifiek product? Neem dan even telefonisch contact op, zodat de medewerkers de voorraad kunnen controleren.