Winkeltrefpunt
Image default
Winkelen

De mooiste vloeren van de regio Bussum en Hilversum

Is uw interieur aan vernieuwing toe? Dan is het een goed idee om ook een nieuwe vloer in uw huis te laten leggen. De vloer is namelijk zeer bepalend voor uw interieur. Dus wanneer u het compleet over een andere boeg wilt gooien, laat u het best een nieuwe vloer leggen. Ga in dit geval langs bij Vivante Bekenkamp, de specialist in vloeren in de regio’s rondom Bussum en Hilversum. Kom langs in de showroom en verbaas u over alle mogelijkheden. U vindt de showrooms van deze interieurspecialist in Baarn, Bussum, De Bilt, Hilversum en Laren. Zo zijn de vloeren van deze specialist altijd in de buurt, als u in de regio rondom Bussum en Hilversum woont.

Voor wat voor soort vloer gaat u?

U heeft verschillende keuzes wanneer u langsgaat bij de specialist in vloeren in Bussum en Hilversum. Kiest u bijvoorbeeld voor lekker zacht tapijt of voor een moderne harde vloer? En kiest u bij tapijt voor hoog- of laagpolig? Toch liever een harde vloer? Gaat u dan voor modern PVC, modieus vinyl of tijdloos laminaat? Bij Vivante Bekenkamp kunt u kiezen uit al deze vloeren en wordt u altijd van persoonlijk advies voorzien. Alle vloeren voldoen sowieso aan de huidige interieurtrends. Heeft u uw nieuwe vloer gevonden? De specialisten van Vivante Bekenkamp leggen deze natuurlijk graag vakkundig voor u aan. Natuurlijk vindt u bij deze specialist ook alle accessoires die u nodig heeft, zoals bijpassende plinten en middelen om uw vloer goed te onderhouden. Zo heeft u nog  jarenlang plezier van uw nieuwe vloer.

Shop uw complete woninginrichting

Bij Vivante Bekenkamp kunt u niet alleen terecht voor een nieuwe vloer, maar ook voor andere zaken om uw huis een make over te geven, zoals raamdecoratie en wandbekleding. Natuurlijk maakt u het helemaal af met een stijlvolle entreemat. Ook die vindt u bij de specialist in vloeren en andere woonartikelen in de omgeving van Bussum en Hilversum.