Winkeltrefpunt
Image default
Winkelen

Een bepaalde kleur trouwschoenen kopen

Ik was op zoek naar een bepaalde kleur trouwschoenen die perfect zouden staan bij mijn trouwpak. We hadden een winter wonder thema uitgezocht voor ons huwelijk en daarbij een kleine twist in onze kleding. In de trouwjurk van mijn verloofde zag een fluweelblauw stuk in haar rok en ik wilde heel graag dezelfde kleur schoenen voor bij mijn pak. Maar helaas was dit bij de aanbieder waar ik mijn pak had gehaald niet mogelijk.

Bij een speciaal pak horen speciale trouwschoenen

Ik had geen idee waar ik mijn trouwschoenen vandaan moest halen voor mij pak. Mijn pak was namelijk helemaal zelf gemaakt door een goede vriend van ons die het thema erin heeft verwerkt. Alleen de schoenen kon hij niet maken, dus moest ik zelf een goed paar gaan zoeken met een bepaalde kleur die goed bij het pak zou passen. Na een tijdje zoeken kwam ik op de website van Shoelia terecht. Daar hebben ze een groot assortiment aan verschillende soorten vrolijke schoenen die je niet zo snel bij een andere schoenenwinkel ziet liggen. Ik had even gekeken bij de herenschoenen en daar zag ik een paar staan op de website die mij erg interessant en leuk leken om te dragen voor de bruiloft.

De perfecte schoenen

Ik zag een paar schoenen met fluweel blauw leer en dat was precies wat ik zocht voor mijn trouwdag. In het begin had ik veel twijfels of ze mij wel zouden staan of niet. Of dat ze überhaupt van goede kwaliteit waren. Maar toen ze eenmaal snel waren bezorgd en ik ze aanhad samen met mijn pak, klopte het gehele plaatje gewoon. Het waren de perfecte schoenen en ze liepen ook nog eens lekker. Op onze bijzondere dag, ging alles zoals het hoorde te open en kreeg ik veel complimenten bij mijn schoenen. Ik kon ze meteen de website aanraden.

Contact

Wilt u ook het assortiment van Shoelia bekijken via hun website? De webiste kunt u vinden op www.shoelia.nl voor meer informatie over het bedrijf zelf, wat zij qua producten en diensten verkopen en meer.