Winkeltrefpunt
Image default
Mode en Kleding

Laat sjaals bedrukken om een specifieke wedstrijd nooit meer te vergeten

Sommige wedstrijden gaan de geschiedenisboeken van een vereniging in. Voor de meeste supporters zijn het dagen om nooit meer te vergeten en wedstrijden die volledig uniek waren. Denk binnen het Nederlandse voetbal aan De Klassieker en De Topper, in het Spaanse voetbal aan El Clásico en bij de zuiderburen in België aan de Derby van ’t Stad tussen Beerschot en Royal Antwerp FC. Het zijn wedstrijden waar de emoties hoog bij oplopen en die een rijke historie hebben. Veel fans vinden het prettig om een tastbare herinnering te hebben aan deze gekoesterde wedstrijden. 

Ontwerp een herinnering om mee naar huis te nemen

Wilt u als (amateur)club graag een wedstrijdsjaal laten maken? Dat is geen probleem! Naast dat u keuze heeft uit 120 verschillende kleuren om uw sjaals te ontwerpen, heeft u bij De Breigigant de volgende afmetingen qua sjaals:

  • 110 x 13 cm
  • 130 x 17 cm
  • 150 x 17 cm
  • 180 x 17 cm
  • 200 x 17 cm

Als u sjaals laat bedrukken bij De Breigigant worden deze binnen 5 tot 10 werkdagen geleverd. De sjaals worden snel geleverd door heel Europa, waardoor het niet alleen geschikt is voor clubs binnen Nederland. Bovendien krijgt u 100% kwaliteitsgarantie op alle supportersmaterialen. Mocht er iets niet goed zijn, neem dan vooral contact op met de 24-uurs klantenservice. Hier helpen de productspecialisten u graag verder.

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Waarom moet u kiezen voor de dienstverlening van De Breigigant? Binnen de Benelux zijn zij gegarandeerd de goedkoopste om sjaals te laten bedrukken, zelfs bij een kleine afname van 15 stuks. Bovendien betaalt u alleen voor uw product zelf – er worden geen instel-, aanmaak- of verzendkosten gerekend. Ook is het mogelijk om een gratis ontwerp of sample te krijgen. Dan weet u zeker dat het bedrukken van de sjaals op de juiste wijze gedaan wordt.

https://www.breigigant.com/