Winkeltrefpunt
Image default
Winkelen

Hippe verlichting van Steinhauer

In de woning speelt licht een belangrijke rol, je moet namelijk goed zicht hebben in het donker, maar tevens wil je het ook knus hebben. Met de snel veranderende woontrends van tegenwoordig, zien we ook dat verschillende trends zich ontwikkelen voor in huis. Steeds hippere modellen en ontwerpen komen aan bod. Zo zijn bijvoorbeeld Steinhauer hanglampen een echte must voor jou! Verlichtingsmerk Steinhauer blijft niet achter de trends aanlopen, maar staat ook bekend om de klassieke lampen die zij op de markt brengen. Voor iedere ruimte in huis bieden zij een groot aantal hanglampen aan, De ontwerpers hebben veel ervaring en komen telkens weer met oogverblindende collecties uit. Maar hoe kun je de hippe verlichting van Steinhauer integreren in jouw woning? Lees snel door om hierachter te komen!

Alle soorten en maten

Steinhauer staat vooral bekend om hun productie van moderne hanglampen. Hierin nemen zij de laatste trends in acht, maar behouden zij altijd hun eigen unieke stijl. Houd je van wat zachtere, rondere structuren in je hanglamp? Dan is de Steinhauer Bollique perfect voor jou. Ga je toch liever voor een industriële en moderne look? Neem dan een kijkje naar de Steinhauer Vortex lampen. Deze hanglamp kun je bijvoorbeeld een mooi plekje boven de eettafel geven. Het fijne aan de Steinhauer hanglampen is dat ze vaak een interne dimmer hebben, waarmee je dus de intensiteit van het licht kunt bepalen. Ideaal!

Opvallende kinderkamer hanglampen

In de kinderkamer kunnen hanglampen enorm veel speelsheid en creativiteit met zich meebrengen. Ook is het veilig voor de kinderen. Er zijn verschillende designs van Steinhauer die perfect passen in de kinderkamer. Zo zijn natuurlijke materialen weer helemaal hip, bijvoorbeeld de hanglamp gemaakt van rotan. Dit brengt een bijzonder lichteffect met zich mee, wat de kinderkamer omtovert tot een sfeervol geheel. Daarnaast zijn er mooie hanglampen verkrijgbaar met patronen, bijvoorbeeld uit de Steinhauer Pimpernel collectie. Dit is het dus zeker waard om even naar te kijken!

De hanglamp voor jou

Ben je geïnteresseerd naar andere collecties die Steinhauer te bieden heeft? Dan kun je deze zeker bekijken en zo nodig advies vragen aan een van de medewerkers. Zij staan voor jou klaar om eventuele vraagstukken omtrent verlichting samen op te lossen en te kijken wat voor jou het beste past. Schroom niet om langs een van de showrooms te gaan om de lampen in het echt te kunnen bekijken. Tevens kun je dan ook de armaturen van Steinhauer zien. Deze zijn ook erg populair en perfect om bijvoorbeeld in de woonkamer of eetkamer op te hangen.