Winkeltrefpunt
Image default
Winkelen

Low vision hulpmiddelen

Low vision hulpmiddelen

Als u merkt dat uw zicht slechter wordt, dan hebben wij bij Worldwide vision een ruim assortiment aan low vision hulpmiddelen. Deze helpen u bij het uitvoeren van de dagelijkse bezigheden of bijvoorbeeld bij het beoefenen van hobby’s en activiteiten met familie en vrienden. In het low vision assortiment vindt u onder andere hulpmiddelen als een leesliniaal, spiegel, beeldschermvergroter, lamp, loeplamp, filterbril, loepbril, toebehoren brillen, loepen en reserve lampen. 

De low vision hulpmiddelen zijn er om het lezen gemakkelijker te maken, wanneer dit een uitdaging voor u is geworden. Op onze website hebben wij een groot assortiment met hulpmiddelen die uw dagelijkse leven makkelijker maken en ondersteuning bieden.

Worldwide vision 

Onze missie is dan ook “brengt kwaliteit in uw leven”. Wij zijn ervaringsdeskundige en kunnen u daarom het beste advies geven, omdat wij weten hoe moeilijk het kan zijn als u geen of minder zicht heeft. Ons assortiment omvat ruim duizend artikelen die gericht zijn op de algemene dagelijkse levensbehoeften. Het is ook mogelijk om bij ons een afspraak te maken in de showroom. Het is dan mogelijk om de producten te proberen en wij helpen u graag met het adviezeren, zodat u het juiste product koopt.

Naast de low vision hulpmiddelen hebben wij in ons uitgebreide assortiment ook hulpmiddelen voor: mobiliteit, communicatie, educatie, meten, medisch, huishouden, uurwerken, vrije tijd, audio en comfort. 

De producten zijn eenvoudig online te bestellen en worden meestal binnen 1 werkdag verzonden en avondbezorging is ook mogelijk. De showroom is elke werkdag geopend op afspraak en telefonisch zijn wij bereikbaar. De producten worden vanaf €20 euro gratis bezorgd binnen Nederland. Bekijk de website voor al onze producten en neem contact op als u meer informatie wilt over bepaalde producten of als u een afspraak wilt maken om onze showroom te bezoeken. Bekijk ons assortiment via: https://www.worldwidevision.nl/

https://www.worldwidevision.nl/low-vision.html