Winkeltrefpunt
Image default
Winkelen

Prijstang kopen: Hier let je op

Wil je een prijstang kopen? Dan moet je goed gaan kijken waar je allemaal op moet gaan letten. De prijstang is een apparaat waarmee een prijs, datum of andere informatie snel op een sticker kan komen te staan. Ook kan de tang de sticker direct op het product plakken. Alleen kun je hem helemaal naar wens aan laten passen. Verschillende specialisten hebben deze prijstangen in het assortiment opgenomen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken bij Shopdepot. Maar welke factoren mogen niet over het hoofd gezien worden voor jouw aankoop? Onderstaande informatie legt het uit. 

 

Een prijstang kopen voor meer gemakken 

Een prijstang kopen doe je om van zoveel mogelijk gemakken te zijn voorzien in jouw winkel. Het apparaat maakt de stickers voor jou in orde en je kunt ze hier in een beweging mee opplakken. De wieltjes bovenop het apparaat zorgen ervoor dat je alles goed in kunt stellen en je hoeft alleen nog de trekker over te halen. Binnen een korte tijd zijn alle producten van een prijs voorzien. Je kunt hem daarom ook voor veel doeleinden in gaan zetten, waardoor je ook verschillende modellen in jouw bezit kunt krijgen. Door het model aan te passen aan jouw doeleind kun je goed voorbereid aan de slag gaan. 

 

Het aantal karakters bekijken 

Een prijstang kopen kun je doen op basis van verschillende maten. Je hebt grotere tangen waarmee meer karakters op een regel passen, maar ook eentje waarbij meerdere regels onder elkaar te vinden zijn. Zo kun je bijvoorbeeld meer informatie over het product aangeven en de prijs aanduiden. Je hoeft hierdoor niet aan de slag met meerdere stickers, maar heb je alles in een beweging op het product staan. Kijken naar hoeveel karakters je nodig hebt kan daarom een goede optie zijn. Dit zodat het jou aan niets meer gaat ontbreken. 

 

Meenemen van andere specificaties 

Een prijstang kopen kan ook op basis van andere specificaties. Er zijn namelijk simpele prijstangen te vinden, maar ook veel uitgebreider. Hierbij moet je wel bij jezelf nagaan of je dit gaat gebruiker. Er hangt namelijk een aardig prijskaartje aan als je voor een uitgebreider apparaat gaat, terwijl dit geld misschien helemaal niet nodig is. Zet daarom voor jezelf op een rij wat jij allemaal wenst te hebben en verklein de zoekresultaten door verschillende functies aan te vinken of juist weg te halen. Hierdoor kun je er altijd een vinden die binnen jouw budget past. 

 

Andere benodigdheden meenemen 

Je moet echter ook goed gaan kijken naar andere benodigdheden. Een prijstang kopen is namelijk niet het enige waar je rekening mee moet houden. Zo moet je bijvoorbeeld ook de rollen papier voor erin nog aanschaffen en de inktpatronen. Het is belangrijk dat je gaat bekijken welke merken dit zo goedkoop mogelijk aanbieden, zodat je op een later moment niet ineens met hogere kosten komt te zitten. Je moet er immers van kunnen profiteren en het moet niet steeds opnieuw een flinke investering gaan zijn. Alle factoren zorgen voor de beste keuze.