Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Bent u op zoek naar een Carpinus betulus?

Wanneer u op zoek bent naar de Carpinus betulus, ook wel de haagbeuk genoemd, dan wilt u natuurlijk niet te lang zoeken! Bekijk daarom de uitgebreide dienstverlening van Roelands Boomkwekerijen B.V. Bij deze kwekerij kunt u kwalitatief hoogwaardige haagbeuken bestellen. Zij beschikken over jarenlange ervaring en kennis van verschillende bos- en haagplantsoenen. Dit betekent dat u hier altijd goed zit voor een kwalitatief hoogwaardige haagbeuk. Bovendien worden de planten met de grootste zorg gekweekt, waardoor u altijd verzekerd bent van kwalitatief groen. Lees snel verder voor meer informatie.

Waarom de haagbeuk een goede keuze is

De Carpinus betulus wordt voornamelijk ingezet als haag. De reden hiervoor is dat deze lang zijn blad vasthoudt. Ook in de winter, ongeacht het lichte bladverlies, geniet u dus altijd van voldoende privacy. Daarnaast wordt de haagbeuk toegepast in parken of op brede groenstroken, waarvoor veel overheidsinstanties deze haagbeuk bestellen bij Roelands Boomkwekerijen B.V. De bomen worden uiteindelijk relatief breed, dit maakt ze minder geschikt voor smalle straten of kleine tuinen. Ze zijn echter wel perfect voor het opvullen van parken, plantsoenen en tuinen. Zoals u al merkt zijn de mogelijkheden dus eindeloos. Een haagbeuk is de perfecte boom voor iedere toepassing!

Neem contact op met een van de experts

Wilt u meer weten over de Carpinus betulus? Of wilt u hierover persoonlijk advies ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van deze boomkwekerij. Zij vertellen u graag meer over wat er allemaal mogelijk is. U profiteert bovendien altijd van haagplanten van uitstekende kwaliteit. U bekijkt de contactmogelijkheden op de website. Hier kunt u tevens wat meer informatie vinden over de uitgebreide mogelijkheden. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact op met een van de professionele medewerkers. Voor u het weet geniet u van uw nieuwe haagbeuk!

https://www.roelandskwekerij.com/