Winkeltrefpunt
Image default
Dieren

De dierenarts nabij Oosterbeek voor uw dier

Bent u op zoek naar een betrokken en persoonlijke dierenarts nabij Oosterbeek? Dan kunt u terecht bij de specialisten van Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem! Zij staan van maandag tot en met zaterdag voor u en uw huisdier klaar. U kunt bij deze dierenarts in Arnhem, nabij Oosterbeek, terecht voor een behandeling van diverse huisdieren:

  • Katten
  • Honden
  • Konijnen
  • Cavia’s
  • Ratten
  • Fretten

Wanneer uw huisdier een geneesmiddel nodig heeft na de behandeling, kunt u dit afhalen bij de balie. De medewerkers zullen u voorzien van advies over het gebruik van het geneesmiddel. Daarnaast kunt u bij de balie ook terecht voor onder andere het kopen van dieetvoeders, ontwormingsproducten en middelen tegen vlooien.

Professionele behandelingen met de juiste apparatuur

Uw huisdier betekent veel voor u. Het is daarom logisch dat u de gezondheid van uw dier in handen legt van iemand die u vertrouwt. Bij deze dierenarts in Arnhem, nabij Oosterbeek, kiest u zelf de dierenarts waar u het liefst het consult mee heeft. Met behulp van moderne apparatuur en de meest luxe faciliteiten, zorgen zij ervoor dat uw dier weer snel in goede gezondheid verkeerd. Zo kunt u hier terecht voor preventieve behandelingen, onderzoek, echografie, CT-scans, röntgenfoto’s, operaties, opname, intensive care of verpleging. De professionele dierenartsen en dierenartsassistentes volgen ook geregeld lezingen en cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie. Geneeskunde staat nooit stil en op deze manier houden zij hun kennis bij.

Maak online een afspraak

Heeft u het idee dat uw huisdier niet helemaal in orde is? Bij deze dierenarts in Arnhem, nabij Oosterbeek, kunt u makkelijk online een afspraak maken door het afsprakenformulier op de website in te vullen. U kunt een afspraak maken op het tijdstip dat voor u uitkomt, zowel doordeweeks als in het weekend. Daarnaast kunt u telefonisch contact opnemen met Huisdierenkliniek Hornstra wanneer u meer informatie wenst over bijvoorbeeld de werkwijze of de tarieven.

https://www.dedierenarts.nl/