Winkeltrefpunt
Image default
Dieren

Kom zaagsel kopen bij deze specialist en kies voor een perfecte bodembedekker

Heeft u runderen of paarden? Dan is het van groot belang dat u voor een perfect comfort zorgt in de stal. Sanders Fourage heeft precies de materialen waarmee dat te realiseren is. Kom zaagsel kopen bij de specialist en gun uw dieren een perfect bodembedekker. Doordat het zaagsel wordt gemaakt van eersteklas hout, wordt vocht perfect opgenomen en creëert u dankzij het comfortabele materiaal de perfecte leefomstandigheden. Wilt u zaagsel kopen bij Sanders Fourage? Schaf dan voor het allerbeste resultaat ook Mirabox aan. Op die manier maakt u een buist tegen stalziekten en bacteriegroei en geeft u uw dieren de beste verzorging.

Weidehooi is perfect ruwvoer voor uw dieren

Als u op zoek bent naar het beste ruwvoer voor uw vee, komt u al snel uit bij weidehooi. Dit voer is een combinatie tussen verschillende gedroogde grassoorten. Dankzij de vitamines en mineralen die voorkomen in het weidehooi, geeft u uw dieren een gezonde en gevarieerde voeding. Weidehooi als voer voor uw vee wordt door Sanders Fourage uitgebreid gecheckt op kwaliteit. Op het moment dat er te veel stof of schadelijk onkruid in het weidehooi wordt teruggevonden, wordt het veevoer afgekeurd. Op die manier weet u zeker dat u met een gerust hard uw dieren kunt voeren met weidehooi.

Kom weidehooi of zaagsel bij een betrouwbaar bedrijf kopen

Bent u op zoek naar weidehooi? Of wilt u zaagsel kopen? In beide gevallen is het verstandig om uw aankopen te doen bij een betrouwbare specialist. Bij Sanders Fourage weet u zeker dat de materialen uitvoerig gecontroleerd zijn, zodat ze voor het allerbeste comfort zorgen bij uw dieren. Weidehooi is te bestellen vanaf 5000 kilogram en wordt bezorgd door heel Nederland en België. Wanneer u zelf geen mogelijkheid heeft om te lossen, helpen de specialisten u daar graag mee. Onder andere door deze service, weet u zeker dat u uw vee kunt bieden, wat u wilt bieden. Bekijk het aanbod bij Sanders Fourage en gun uw dieren wat extra’s.