Winkeltrefpunt
Image default
Verbouwen

Ga geluidsoverlast uit de weg met een akoestisch plafond

Ervaart u geluidsoverlast? Een plafond met geluidsisolatie of een akoestisch plafond kan dan helpen. De specialisten van Hollandplafond hebben ruime ervaring met het plaatsen van dit soort plafonds. Zij werken namelijk enkel met gecertificeerde monteurs die veel kennis van zaken hebben. U bent dus verzekerd van vakmanschap wanneer u deze specialisten inschakelt. U profiteert niet enkel van vakmanschap, maar ook van snelle montage. Het is vaak mogelijk dat uw akoestisch plafond met geluidsisolatie al in één dag geplaatst is. Zij combineren snelheid met klantvriendelijkheid, aangezien het mogelijk is om adviesgesprekken in de showroom van deze specialist in te plannen, maar ook bij u op locatie. Hierdoor zien de experts van Hollandplafond direct de ruimte(n) waar het om gaat en kunnen zij een goede inschatting van de werkzaamheden maken.

Geluidsisolatie in uw plafond

Een plafond met geluidsisolatie absorbeert geluid vanuit de ruimte eronder en erboven, zodat u geen geluidsoverlast ervaart. Het plafond bevat namelijk een kunststof doek dat gespannen wordt onder uw huidige plafond. Deze extra isolerende laag laat geen geluid door. Dit komt de akoestiek in de ruimte ten goede, waarmee uw leef- en woongenot omhoog gaat.

Een akoestisch plafond plaatsen

Een andere optie om geluidsoverlast of galm tegen te gaan is het plaatsen van een akoestisch plafond. De experts van Hollandplafond plaatsen dit plafond op een naadloze wijze, waardoor het niet alleen een praktische oplossing, maar ook een esthetische oplossing is. Een akoestisch plafond neemt de galm direct weg en verbetert hiermee uw woon- en leefplezier.

Plaats nu uw aanvraag

Bent u geïnteresseerd in een akoestisch plafond of een plafond met geluidsisolatie? Neem dan gerust contact op met deze specialisten en plaats uw aanvraag. Zij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op, zodat u snel kunt genieten van een leven zonder galm of geluidsoverlast. Ze vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden.