Winkeltrefpunt
Image default
Verbouwen

Dit bouwbedrijf in Zeeland voert de meest uiteenlopende werkzaamheden uit

Heb je een klus op het vlak van verbouw, nieuwbouw of aanbouw? Of heb je renovatiewerkzaamheden liggen die je graag onder handen wilt laten nemen? Schakel dan Quant in! Bouwbedrijf Quant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Om die reden zijn zij perfect in staat om de meest uiteenlopende werkzaamheden voor je uit te voeren. Daarnaast is dit meedenkende bouwbedrijf werkzaam in heel Zeeland en leveren ze hoogwaardig vakmanschap.

Jarenlange ervaring in huis

Of je nu een grote of kleine klus hebt liggen, bij dit aannemersbedrijf zit je goed. Op vlak van renovatie en restauratie kunnen ze veel voor je betekenen, maar ook wanneer je bijvoorbeeld een trap op maat wilt hebben of metselwerk hebt liggen. Het bedrijf bestaat namelijk als sinds 1919 en heeft vanaf toen niet alleen veel ervaring opgedaan, maar ook veelzijdige ervaring. De ervaringen worden ingezet voor jouw klussen wanneer je hen als jouw aannemer in Zeeland inzet om de werkzaamheden voor je te verrichten. Geen klus is voor hen te groot en daarbij zorgen ze altijd dat er kwaliteit geleverd wordt. Bouwbedrijf Quant helpt je graag als jouw aannemer in Zeeland.

Laat hen meedenkenken over jouw project

Heb je al wensen en ideeën over jouw project, maar zou je daar graag advies over willen hebben van een professional? Laat hen meedenken om samen tot een goed plan van aanpak te komen en jouw idee tot in de puntjes uit te werken. De ervaren vakmensen van dit bouwbedrijf in Zeeland pakken iedere vraag aan om deze om te zetten in een eindresultaat naar wens. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken, advies te vragen of meer informatie te ontvangen. Weet je al precies welke specifieke werkzaamheden je door hen wilt laten uitvoeren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

https://www.bouwbedrijfquant.nl/