Winkeltrefpunt
Image default
Winkelen

Kledingrek uitkiezen bij de specialist

Als u een kledingrek zoekt voor uw winkel of gewoon voor thuis, dan bent u bij Bleijenberg aan het juiste adres. Hier kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan kledingrekken, die u kunt neerzetten of ophangen aan de muur. Afhankelijk van de hoeveelheid aan kleding dat u kwijt moet, kunt u kiezen uit staande kledingrekken met dubbele stangen. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel kleding hieraan wilt hangen. Uiteraard zijn er ook kledingrekken waarbij de stangen alsnog te verlengen zijn, doordat aan weerszijden een verlengstuk is geplaatst dat u kunt uittrekken. Zo verlengt u de ruimte die u kunt gebruiken voor meer kleding en behoud u alsnog voldoende ruimte in de kamer waar het kledingrek komt te staan.

Aankoopgids voor kledingrekken

Bij Bleijenberg kunt u verschillende modellen aan kledingrekken bekijken en precies dat artikel uitkiezen dat past bij wat u nodig hebt. Om door de bomen het bos te kunnen zien, kunt u gebruik maken van de aankoopgids. Hierin staan alle modellen uitgebeeld, waardoor u een duidelijk overzicht hebt van wat er allemaal mogelijk is. Ook staan hierin handige tips om sneller te kunnen bepalen welk model aan kledingrekken het meest geschikt kan zijn voor de situatie waarin u kledingrekken nodig hebt. Een kledingrek kunt u zo een stuk gemakkelijker vinden en u weet precies waar u aan toe bent.

Soorten kledingrekken

Er zijn diverse modellen aan kledingrekken beschikbaar bij Bleijenberg. Aan de hand van duidelijke voor- en nadelen die over elk type kledingrek worden omschreven, kunt u spoedig vaststellen welk model het beste bij u past. Mogelijk wilt u een enkele stang die uitschuifbaar is, zodat u zelf kunt instellen welke omvang het kledingrek zal hebben. Of u kiest gelijk voor een kledingrek met dubbele stang, zodat u op de koop een ruimer model aanschaft. Zeker voor winkels kan een dergelijk model handig zijn, zeker als u hier ook nog wieltjes onder laat plaatsen.

https://www.bleijenberg-shop.nl/