Winkeltrefpunt
Image default
Beauty en verzorging

Sauna handdoek: een origineel cadeau

Bij saunahanddoek.nl is het mogelijk om een eigen sauna handdoek te kiezen. Hierbij zijn er meer dan honderd verschillende combinaties mogelijk gezien er keuze is uit 9 diverse kleuren en maar liefst 20 biezen. Het kiezen van de sauna handdoek is erg eenvoudig waarbij de klant enkel drie stappen moet doorlopen om tot de uiteindelijke keuze te maken. Binnenkort komen de feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst er weer aan en wat is nou leuker dan een origineel cadeau te geven dat ook nog eens persoonlijk is voor de ontvanger?

Waarom een sauna handdoek kopen?

Een sauna handdoek is een leuk cadeau omdat het niet iets is waar men meteen aan denkt. Toch kan het geheel gepersonaliseerd worden waardoor het ook nog eens éxtra origineel is om te geven. De handdoeken van saunahanddoek.nl hebben fijne afmetingen waardoor de gelukkige comfortabel op de handdoek kan liggen of om zich heen kan slaan na een bezoekje aan een spa of het zwembad. Bovendien zijn er ook nog extra lange handdoeken voor mensen die zelf ook wat langer zijn. Bovendien laat men met dit cadeau ook nog eens zien dat hij/zij om het milieu geeft omdat bij het produceren van de doek er extra op wordt gelet dat bepaalde grondstoffen onnodig worden verspild. Alleen de stoffen die daadwerkelijk nodig zijn voor het eindproduct worden gebruikt. De doeken zijn ook nog eens multifunctioneel want uiteraard zijn ze niet alleen bedoeld voor een dagje wellness of spa maar zijn ze ook nog eens extra handig om mee te nemen naar het strand in de zomer of thuis na een fijne bad- of douchebeurt. Iedere doek beschikt over handige ophanglussen zodat men de doek eenvoudig kan ophangen en de doek dus niet onnodig nat of vies hoeft te worden omdat hij bijvoorbeeld op de grond is gevallen. 

Waar zijn de handdoeken van gemaakt?

Alle handdoeken zijn van zeer hoge kwaliteit omdat ze gemaakt zijn van biologisch katoen. Dit biologische katoen weegt 500 gram per vierkante meter en voelt daarom fijn aan. Ook als de doek gewassen wordt blijft de stof niet alleen fijn om te voelen maar blijft de doek ook netjes qua uiterlijk.