Winkeltrefpunt
Image default
Beauty en verzorging

Profiteer van dit exclusieve kappersmerk

Wanneer je klant wordt van het kappersmerk van TRINITY Haircare in Heijen zal je hier geen spijt van hebben. De haarproducten die hier te koop zijn, zijn niet te koop bij andere webshops en groothandels en exclusief te koop bij deze salon en partnersalons. Kies er dus voor om profiteren van dit kappersmerk voor haarkleuring en haarverzorging.

Haarproducten en educatie voor salons

Bij TRINITY haircare zijn exclusieve haarproducten voor de B2B te koop. Als klant van dit kappersmerk ben je je concurrenten altijd een stapje voor door gebruik te maken van deze duurzame, vegan en milieuvriendelijke producten van hoogwaardige kwaliteit. Het ruime assortiment aan professionele producten stellen jouw klanten gegarandeerd tevreden. Zij hebben alles op het gebied van verzorging en kleuring. Naast de verkoop van deze salon biedt dit merk educatie en ondersteuning aan om klanten te bereiken en medewerkers te blijven ontwikkelen. Zo zorgt de combinatie van het leveren van producten met de aanvullende diensten voor een optimale beleving. Deze educatie kan gegeven worden in de salon van de klant zelf, maar ook op hun hoofdkantoor van de Benelux in Heijen. Hier wordt een groot educatieprogramma aangeboden.

Persoonlijk advies over producten

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten, dan helpt TRINITY haircare je graag verder. Wanneer je klant wordt van dit kappersmerk krijg je het juiste advies over welke haarproducten je nodig hebt in je salon. Naast producten voor kleuring en verzorging, bieden zij ook styling en salonserviceproducten zoals permanenten en merchandising aan. Kies je voor dit kappersmerk dan kun je de volgende producten kopen. Kies voor de verzorgingsserie die ontwikkeld is op basis van negen verschillende elementen of kies bijvoorbeeld voor de kleurmaskers om gekleurd haar te beschermen en langer te behouden. Kortom, INTRINITY haircare is jouw partner en dé leverancier voor exclusieve kappersproducten. Neem contact op met deze salon om te bespreken wat zij voor jou kunnen betekenen.