Winkeltrefpunt
Image default
Beauty en verzorging

Zo doet u dat: kraaienpootjes met botox aanpakken

Is het mogelijk kraaienpootjes kwijt te raken? Ja, natuurlijk is dat mogelijk. Het is zelfs makkelijker dan u misschien vermoedt. Tegen kraaienpootjes is botox de beste remedie. Wist u dat de ingreep bij kliniek de Medici – prima te bereiken als u in regio Blaricum woont – maar kort duurt en heel simpel is? Er wordt wat Botuline toxine in de spiertjes gespoten. Hiervoor is niet eens een verdoving nodig. In totaal duurt de behandeling niet langer dan 5 tot 10 minuten. U mag daarna direct naar huis. De botox zorgt ervoor dat de zenuwen in het gebied tijdelijk geen signalen naar de hersenen kunnen sturen. Kraaienpootjes met botox verminderen is eigenlijk een fluitje van een cent. Als u op natuurlijke wijze kraaienpootjes wilt tegengaan, zult u overmatige blootstelling aan de zon moeten vermijden. Niet roken helpt ook.

Storende kraaienpootjes verminderen

Kraaienpootjes hangen samen met de huidelasticiteit en het volume in de onderliggende lagen. Elasticiteit en volume gaan rimpels tegen. Kraaienpootjes met botox verhinderen doet u door het middel in de onderliggende spiertjes te injecteren. Botuline toxine injecteren kan snel en voordelig bij kliniek de Medici, actief in regio Blaricum. Na de behandeling kunt u weer volop lachen zonder u zorgen te hoeven maken over lelijk makende rimpels. De spieren rond het oog zullen ontspannen, met een gladdere huid en meer open ogen als positieve gevolgen.

Botox: de aangename gevolgen

Het laten inspuiten van botox kan tijdelijk zorgen voor zwelling en roodheid, maar dat trekt na enkele uren al weg. Na een paar dagen zult u zien dat uw rimpels minder diep worden. In een week of twee zal het resultaat optimaal zijn. Uw kraaienpootjes blijven met botox 3-6 maanden weg. Om blijvend succes te kunnen boeken, zult u wel vervolgafspraken moeten inplannen. Gelukkig hoeft u niet iedere week een behandeling te ondergaan, eerder om de paar maanden.

https://kliniekdemedici.nl/