Winkeltrefpunt
Image default
Beauty en verzorging

Bovenooglidcorrectie

Veel mensen krijgen na verloop van tijd last van hangende oogleden. Dit heeft als gevolg dat je vaak als moe, ziek of soms zelfs als ouder word gezien door andere mensen. Mensen met hangende oogleden krijgen hierdoor een negatief en verkeerd zelfbeeld van zichzelf wat ten koste gaat van handelingen op zowel sociaal als professioneel gebied. Hangende oogleden hebben niet alleen invloed op je uiterlijk, maar kunnen ook verschillende lichamelijke mankementen veroorzaken. Zo kan hoofdpijn ontstaan door meer druk op de ogen of je zicht kan worden beperkt door de overtollige huid. Handelingen zoals autorijden of lezen en nog veel meer worden dan onmogelijk terwijl ze voor een groot deel van de mensen essentieel zijn in het dagelijks leven.

Faceland biedt een korte en kleine ingreep aan, een ooglidcorrectie, om zowel de uiterlijke als de lichamelijke beperkingen te laten verdwijnen die veroorzaakt worden door hangende oogleden. De ingreep duurt meestal niet langer dan 45 minuten en je mag daarna meteen weer naar huis. Tijdens deze ingreep zal er een reepje huid worden verwijderd en zal de snee worden gehecht. De ooglidcorrectie is in het algemeen de meest voorkomende ingreep binnen de plastisch chirurgie, dit brengt een hoop ervaring met zich mee. De risico’s zijn daardoor erg klein, dit neemt nog niet weg dat elke medische ingreep een risico’s met zich meebrengt.

De resultaten zijn al snel na de behandeling te merken. Na verloop van tijd zie je er weer een stuk frisser, jonger en gezonder uit. Je kan weer vol zelfvertrouwen naar je werk en je hoeft niet meer bang te zijn voor een vermoeide uitstraling. Ook de lichamelijke beperkingen zullen afnemen, waardoor de dagelijkse handelingen weer zonder problemen kunnen worden verricht. Mede door het snelle resultaat, de simpele ingreep en door het lage risico zijn de ooglidcorrectie ervaringen zeer positief.

http://faceland.nl/