Winkeltrefpunt
Image default
Beauty en verzorging

Een ooglidcorrectie, waarom niet?

Recent ben ik bij Ooglift langsgegaan voor een intakegesprek voor een ooglidcorrectie, ik hoefde niet lang te peinzen om te beslissen om het te laten doen. Tijdens dit gesprek kreeg ik namelijk te horen dat het allemaal wel meevalt en de behandeling helemaal niet intensief is, er zijn geen littekens en het voorbij. Allemaal voordelen werden mij verteld en hierdoor werd ik er zelf enthousiast van, ik kreeg er bijna zin in zou je kunnen zeggen. Ik ben erachter gekomen dat dit verhaal wat mij toen door Ooglift is verteld ook geen stom verkooppraatje is, het is de waarheid wat er verteld wordt. In deze blog zal ik je meenemen in mijn ervaring met de ooglidcorrectie.

Hoe mijn ooglidcorrectie ging

De ooglidcorrectie die ik ben ondergaan was dus bij Ooglift en nog steeds ben ik enorm tevreden over de manier hoe dit gegaan is. Het resultaat is geweldig, inmiddels is het al meer dan een maand geleden en ik krijg er veel complimenten over hoe helder ik er tegenwoordig uitzie. Mensen zeggen dat ik een stuk wakkerder uit mijn ogen kijk na de behandeling, dit heeft positieve invloed om mijn zelfvertrouwen, ik ga een stuk blijer door het leven. De wond die ik vlak na de behandeling had is alweer zo goed als weg, je ziet nog een klein streepje van waar de hechtingen precies hebben gezeten, maar hiernaast is er niets meer te zien. Bovendien is bij Ooglift mij verteld dat dit in verloop van tijd weg zal gaan, het is maar even tijdelijk dat er een wondje te zien is. De ooglidcorrectie verliep heel soepel en eigenlijk heb ik helemaal geen pijn gehad, op de prik na, de verdovingsprik was het enige voelbare van de hele behandeling en dit is natuurlijk maar even een hele korte steek, hierna is het weer voorbij en kun je je gewoon ontspannen en laten behandelen, het stelt niet zoveel voor.

Is er nog twijfel?

Als je nog twijfelt of je wel of niet een ooglidcorrectie gaat laten doen dan adviseer ik om eens contact op te nemen met Ooglift, dan kun je een afspraak maken voor een intakegesprek om te zien in hoeverre het nodig is en wat hierbij komt kijken.