Winkeltrefpunt
Image default
Beauty en verzorging

Wat is een hair weave en in welke salon laat je deze het best zetten?

Wat is een hair weave? Misschien heb je er wel eens van gehoord en misschien ook niet. Hair weaves zijn haarverlengstukken. Met deze haarextensies verleng je jouw haar en loop je met langere haarlokken rond. De kappers van de Hairweave Company hebben jarenlange ervaring op het gebied van haarextensies en het bevestigen hiervan. In een van de drie salons in Nederland kun je terecht voor hair weaves. Met een unieke bevestigingsmethode wordt het haarverlengstuk vastgemaakt aan je eigen haar. Zo loopt het haar prachtig over in je eigen haar. Deze bijzondere methode komt uit Amerika en zorgt ervoor dat je eigen haar niet beschadigt. Een mooie coupe en fijn eigen haar. Wat wil je nog meer?

De kosten van een hair weave

Als je een hair weave wilt laten zetten, ben je waarschijnlijk ook benieuwd naar de tarieven die de salons van de Hairweave Company hanteren. Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar, die je overzichtelijk op de website ziet staan. De kosten voor hair weaves zijn:

  • € 315,- voor meer volume één laag Silk Hair of Human Hair (echt haar)
  • € 455,- voor meer volume en twee lagen Silk Hair of Human Hair (echt haar)
  • € 60,- voor een reset van een laag Silk Hair of Human Hair (echt haar)
  • € 15,- voor de verwijdering van een laag van de haarverlenging

Maak een afspraak voor de behandeling die jij wenst

Een hair weave laat je zetten in een van de salons van de Hairweave Company. Deze salons zijn gevestigd in Hellevoetsluis, Houten – Castellum en Amsterdam. De contactgegevens van de salons vind je eenvoudig op de website van het bedrijf. Maak telefonisch vandaag nog een afspraak en ga binnenkort langs bij een van de salons. Zo geniet je binnen korte tijd van een prachtige, volle bos haar, dankzij de hair weave die veilig wordt bevestigd in een van de professionele salons.