Winkeltrefpunt
Image default
Beauty en verzorging

Welke verzorging heeft een baard nodig?

Heb je net een baard laten staan en ben je op zoek naar de juiste verzorgingsproducten? Wij geven je graag wat tips. Bij een beginnende baard heb je al gauw te maken met korte en prikkelende kleine haartjes. Dit kan voor best veel irritatie zorgen. Gebruik daarom een baardolie om je baardharen zacht te maken. Weet je niet welke baardolie het beste bij jou past? Lees dan verder in ons artikel baardolie kiezen: de beste baardolies van dit moment.

Verzorgingsproducten voor de baard

Een baard brengt ook een aantal verzorgingsproducten met zich mee die je dagelijks gebruikt. Denk hierbij aan een baardshampoo, baardconditioner en baardbalsem. Een baardshampoo is iets anders dan je normale shampoo. In een baardshampoo zitten namelijk minder agressieve stoffen waardoor je huid en haar niet uitdrogen. Gebruik daarnaast ook regelmatig baardolie of baardbalsem om je baard zacht en gezond te houden.

Met de juiste verzorging is een baard niet alleen mooi, maar ook gezond. Wanneer je baard droog en ruw aanvoelt, kan dit komen door een gebrek aan verzorging. Gebruik daarom dagelijks baardshampoo en conditioner en breng minimaal één keer per week baardolie of baardbalsem aan. Op deze manier voorkom je een droge, ruwe baard en houd je baardharen in topconditie. Op zoek naar goede baard producten? Neem eens een kijkje bij Barbaric baard producten!

Barbaric

Barbaric baardproducten zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en verpakkingen. Barbaric baardolie is bijvoorbeeld verkrijgbaar in een flesje van 30 ml of 100 ml. Je kunt de baardolie direct aanbrengen op je baard met de handige pipet. Of gebruik de baardolie in combinatie met een baardkam om het product goed te verdelen over je baardharen. Wil je graag meer weten over dit product? Lees dan snel verder op onze website of neem contact met ons op voor advies voor jouw baard.