Winkeltrefpunt
Image default
Verbouwen

Laat een bouwtechnisch onderzoek uitvoeren

Een bouwtechnisch onderzoek is een inspectie van een pand door een bouwkundig ingenieur. Deze ingenieur beoordeelt tijdens dit onderzoek een pand op diverse punten. U kunt hierbij denken aan de fundering, de riolering, de muren, het metselwerk en de elektrische installaties. Hieruit blijkt of en welke gebreken een pand vertoond. Een bouwkundig onderzoek kan worden uitgevoerd voor of tijdens de aan- of  verkoop van een pand. Ook bij de oplevering van een nieuwbouwwoning is een bouwkundig onderzoek aan te raden. Zo komt u er achter of het pand voldoet aan alle gestelde eisen. Bouw Techno Keuring in Hellevoetsluis, nabij Rotterdam, is een erkend bouwkundig adviesbureau dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van bouwtechnische onderzoeken.

De voordelen van een bouwtechnische keuring

Wanneer u een bouwtechnische keuring door Bouw Techno Keuring uit Hellevoetsluis, nabij Rotterdam, laat uitvoeren, komen eventuele verborgen gebreken bij een woning aan het licht. Hierdoor komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Bij het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring door dit bedrijf nabij Rotterdam, tegen marktconforme kosten, ervaart u diverse voordelen:

Dit bedrijf heeft veel ervaring en bouwexpertise opgebouwd sinds 1990. Hierdoor zijn de experts van dit bedrijf de perfecte partij voor u wanneer u behoefte heeft aan deskundig, betrouwbaar en doortastend advies.

Vraag eenvoudig een bouwtechnische keuring aan

Wilt u een bouwtechnisch onderzoek voor uw eigen appartement laten uitvoeren?  Of wilt bouwtechnische keuring voor nieuwbouw in Rotterdam aanvragen? Neem dan contact op met de experts van dit bedrijf en vraag eenvoudig uw bouwtechnisch onderzoek aan! Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst over een keuring, staan de medewerkers van dit gespecialiseerde bedrijf u graag te woord. Bij dit bedrijf bent u verzekerd van snelheid, goede kwaliteit en lage kosten.