Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Duurzame rolgordijnen op kantoor

Zoekt u mooie rolgordijnen voor u op kantoor (klik hier voor de website)? Wij waren net als u op zoek naar kwalitatief goede rolgordijnen bij ons op locatie. Uiteindelijk zijn wij erg veel gaan zoeken naar de verschillende mogelijkheden die wij hadden. Zo konden wij simpele rolgordijnen bij een groothandel kopen of een bedrijf inschakelen om ons te helpen. Uiteindelijk hebben wij voor dat laatste gekozen, dit komt door een aantal redenen die voor ons erg belangrijk waren. Zo vonden wij het erg belangrijk dat wij kwalitatief goede rolgordijnen zouden krijgen. Daarnaast moesten de rolgordijnen ook goed bij het interieur op het kantoor passen en wilden wij graag dat de rolgordijnen een zakelijke uitstraling zouden hebben.

Veel eisen voor rolgordijnen op ons kantoor

Door onze vele eisen voor rolgordijnen bij ons op kantoor, besloten wij om op zoek te gaan naar een professioneel bedrijf dat ons verder kon helpen. Door mond-tot-mond reclame, kwamen wij al snel terecht bij M+N Projecten. De vriendin van een medewerker van ons had al eens te maken gehad met dit bedrijf en was erg te spreken over de werkwijze. Wij besloten om contact op te nemen en te vragen naar alle mogelijkheden voor ons kantoor. De adviseur van M+N Projecten was erg enthousiast en vertelde ons over alle mogelijkheden die misschien wel wat voor ons kantoor zouden zijn. Zo kregen wij diverse adviezen over typen rolgordijnen die mooi binnen ons interieur zouden passen. Ook werd er erg goed geluisterd naar onze wensen en kregen wij verschillende mogelijkheden qua rolgordijnen met een zakelijke uitstraling.

Erg te spreken over de kwaliteit

Wij als bedrijf vinden het belangrijk om ons erg op duurzaamheid te richten. Het leek ons een mooi idee om dan ook duurzame rolgordijnen bij ons op kantoor te hebben. Gelukkig kon M+N Projecten ons vertellen dat zij duurzame rolgordijnen aanboden. Deze rolgordijnen waren Cradle to Cradle gecertificeerd en voldeden aan de BREEAM eisen. Onze keus is uiteindelijk op dit type rolgordijn gevallen en wat zijn tot op de dag van vandaag nog erg te spreken over de kwaliteit!

Hoge mate van professionaliteit

Wij zouden rolgordijnen van M+N Projecten erg aanbevelen aan anderen. Dit komt door de hoge mate van professionaliteit waarmee zij te werk gaan en de goede, kwalitatieve producten waarmee gewerkt wordt!