Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Een afweging tussen de inbouw gashaard en de MCZ pelletkachel

Wilt u graag een verwarmingselement in uw huis dat ook nog eens esthetisch oogt? Dan heeft u wellicht al vaker nagedacht over het laten plaatsen van een inbouw gashaard of het aanschaffen van een MCZ pelletkachel. Wanneer de haard brandt, voelt u niet alleen een heerlijke warmte door de ruimte verspreiden. Dankzij de vlammen wordt er een warme gloed in uw kamer verspreidt waardoor het huiselijk en sfeervol aanvoelt, zelfs in het meest moderne interieur. Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden als u op zoek bent naar een nieuwe haard. Bij Ambianza bent u altijd verzekerd van aansprekende kwaliteit tegen een lage prijs. Hieronder worden twee populaire haardkeuzes toegelicht.

Kies voor bijzondere vormgeving met een inbouw gashaard

Een inbouw gashaard is een van de meest esthetische oplossingen die altijd perfect binnen uw interieur past. Door de inbouwwerkzaamheden uit te besteden aan een professional, wordt de haard precies op de juiste manier ingetekend en geplaatst. U heeft geen ruimteverlies in de kamer en brandgevaar wordt met een ingebouwde gashaard tot een minimum gebracht. Enkele topmerken die u bij Ambianza vindt voor een inbouw gashaard zijn DRU, Element4 en Faber. Deze zijn allen verkrijgbaar in verschillende vermogens en kleuren.

Wat is het grote voordeel van een MCZ pelletkachel?

Hoewel een MCZ pelletkachel een prachtige vormgeving heeft en garant staat voor uitstekende kwaliteit, kiezen de meesten haar toch om een andere reden. Het grootste voordeel van een MCZ pelletkachel is namelijk de duurzaamheid. U bespaart namelijk aanzienlijk op uw energiekosten én de verwarming vindt op CO2-neutrale wijze plaats dankzij het stookmateriaal. Dit is zowel in vergelijk met een houthaard als met een cv-installatie.

Breng een bezoek aan de showroom

Wilt u graag de voordelen ontdekken die een inbouw gashaard of MCZ pelletkachel met zich meebrengen? Ga dan een keer langs bij de showroom van Ambianza in Meerkerk. Hier staan enkele haarden opgesteld zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. De verkopers geven u adequaat advies gebaseerd op uw wensen en eisen.