Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Top 5 werkkleding merken

CDM bedrijfskleding biedt u een ruim assortiment aan werkkledij tegen scherpe prijzen. We hebben voor elk wat wils en overlopen graag met u onze top 5 van werkkleding merken.

Blåkläder, stoere Zweedse outfit

Zoals de naam al laat vermoeden staat dit bedrijf voor stoere Scandinavische betrouwbaarheid. Al meer dan 50 jaar produceert Blåckläder werkkleding dat hoog staat aangeschreven. De populaire collectie is allesomvattend, biedt een super prijs-kwaliteit verhouding en onderscheidt zich door de aanwezigheid van schilderskledij, onderkleding en sokken.

Havep, werkkledij van eigen bodem

Als u graag de inlandse economie steunt, neem u best een kijkje in de Havep-collectie. Dit Nederlands bedrijf heeft bijna 150 jaar ervaring en houdt eraan maatschappelijk verantwoord te ondernemen en produceren. U vindt bij hen broeken, jassen, shirts en overalls in alle maten en kleuren. En ook een melkersoverall mocht niet ontbreken.

Projob, mee met zijn tijd

Projob is een jong en eigentijds Canadees bedrijf. Ze vallen op door hun kwalitatieve en stoer ogende collectie. Het aanbod is ruim: bij hen vindt u ook spijkerbroeken en aan een uitgebreide damescollectie is eveneens gedacht.

FHB, Duitse kwaliteit

FHB staat reeds meer dan 70 jaar voor Duitse degelijkheid en werd hier ook voor onderscheiden. Het kreeg in 2018 een Duitse ‘brand of the century’-award. Populair in de FHB collectie zijn de broeken, T-shirts en jassen in mooie wit-antraciet contrasten.

Fristads, ‘groene’ werkkledij

Als u het milieu een warm hart toedraagt, dan moet u zeker voor Fristads werkkledij kiezen. Fristads verdiende als enige bedrijf in dit lijstje een EPD (Environmental Product Declaration) certificaat. Dit manifesteert zich in het gebruik van gerecycleerd polyester voor het maken van de kwaliteitsvolle werkkleding. Daarnaast kenmerkt Fristads zich door een strakke lijn, waardoor de kledij zeer modieus oogt. Tot slot kunt u bij Fristads ook terecht voor cleanroompakken.

CDM, uw partner in de keuze van uw werkkledij

U merkt het, op de markt van de bedrijfskleding zijn heel wat spelers actief die allen gaan voor kwaliteitsvolle werkkleding. Wij, bij CDM, zijn blij dat we u al deze merken aan bodemtarieven kunnen aanbieden. Neem dus zeker een kijkje op onze website en maak werk van uw nieuwe werkkledij!

https://www.cdm-bedrijfskleding.nl/