Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Een houtkachel van Contura kopen doet u bij deze specialisten

Als u houdt van een gezellige en warme sfeer, is een houtkachel van Contura dé perfecte toevoeging aan uw woning. Deze houtkachels hebben een strak ontwerp, zodat ze bij elk type interieur passen. Bij de specialisten van Fuego Kachels & Haarden in Holten, in de buurt van Almelo, kunt u terecht voor deze prachtige haarden. Doordat zij namelijk een erkende Contura dealer zijn, vindt u bij hen dé perfecte houtkachel voor iedere ruimte.

Ga voor een duurzame houtkachel van Contura

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een houtkachel van Contura. Naast dat het prachtige houtkachels zijn die bij elk interieur passen, dragen deze prachtige haarden alle het ‘Bewust Stoken’-logo. Dit houdt in dat de kachels voldoen aan de hoogste en strengste kwaliteitsnormen wat betreft veiligheid, milieu en duurzaamheid. Stoken met hout bespaart u ook nog eens veel geld en is beter voor het milieu. De moderne verbrandingstechnieken die u in een houtkachel van Contura vindt, verminderen de uitstoot van stofdeeltjes. Het Zweedse merk is voortdurend bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van de verbrandingstechnieken en het ontwerp van de kachels zodat het verwarmingsvermogen vergroot wordt. U kunt dus uitgaan van een prachtig design én u kiest voor een duurzaam en effectief product.

Bekijk het aanbod online of in de showroom

Bent u benieuwd naar alle prachtige houtkachels die deze experts aanbieden? Kom dan gerust eens langs bij de showroom in Holten, niet ver van Almelo, of bekijk het ruime assortiment online. U kunt bij de specialisten terecht voor een erg divers aanbod, professioneel vakmanschap en natuurlijk deskundig personeel. Weet u niet zeker welke houtkachel het beste bij uw interieur past? Geen enkel probleem, neem gerust contact op met de vakbekwame medewerkers. Zij helpen u graag bij het kiezen van de passende houtkachel om uw thuis een gezellige en warme sfeer mee te geven!

https://www.kachelhandelfuego.nl/