Winkeltrefpunt
Image default
Muziek

Uw Bösendorfer piano laten repareren door een expert

Heeft u een piano, maar is het nodig om deze te laten restaureren? Dit laat u natuurlijk niet door zomaar iemand doen. U wilt immers dat uw piano moet zorg behandeld wordt, zeker als het om een ware Bösendorfer gaat. Evert Snel is dan dé specialist die u moet inschakelen. Deze firma heeft ruime ervaring op het gebied van pianorestauraties en heeft een zeer goede naam in de muziekwereld. Hier is uw piano zeker in goede handen en krijgt u hem in topconditie terug.

Een zorgvuldige restauratie of vakkundig onderhoud door professionals

Een Bösendorfer is een unieke piano en als u hem wilt laten restaureren, is er echt een vakman nodig. Klinkt uw piano vals of werken specifieke onderdelen niet naar behoren? Dan doet u er goed aan om Evert Snel in te schakelen. Of het nu gaat om een kleine of grote reparatie; na het werk van de experts van dit bedrijf klinkt uw piano weer helemaal goed. Ook voor het nodige onderhoud aan uw piano kunt u hier terecht. Hierdoor worden gebreken voorkomen en zult u uw piano niet snel hoeven te laten restaureren.

Ook voor het aanschaffen van een nieuw of tweedehands instrument

Naast het restaureren van uw piano, kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor andere diensten omtrent piano’s en vleugels. U kunt hier bijvoorbeeld een Bösendorfer kopen en kiest dan uit een nieuw of tweedehands exemplaar. Uiteraard is ook een tweedehands piano in uitstekende staat, waardoor meteen geniet van prachtige klanken.

Neem eenvoudig contact op met de medewerkers

Als u een piano wilt aanschaffen of laten restaureren, weet u nu waar u moet zijn. De vakmensen van Evert Snel staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u een piano krijgt die aan al uw wensen voldoet. Neem contact op met deze medewerkers en ervaar de persoonlijke service zelf.