Winkeltrefpunt
Image default
Muziek

Bestel eenvoudig een afscheidsmusical voor groep 8

De afscheidsmusical voor leerlingen in groep 8 is een van de momenten die de kinderen altijd zullen onthouden. Het Verkeerde Beentje creëert daarom de mooiste musicals die zijn gebaseerd op diverse kinderboeken, zoals Minoes. Als u de afscheidsmusical voor groep 8 laat verzorgen door hen, dan verzekert u uzelf van een grappige, spannende en mooie musical die niemand ooit zal vergeten!

Een speciaal moment voor iedereen

Een eindmusical is een belangrijk moment. De periode van de basisschool wordt afgesloten en de kinderen gaan naar de middelbare school. Het is een zeer speciale dag voor ieder kind. Het is daarom belangrijk dat deze dag geweldig verloopt en dat het een moment is waar de kinderen, later als ze volwassen zijn, met een warm en fijn gevoel op terugkijken.

Voor ieder kind een passende rol

En dat lukt zeker met een speciale groep 8 afscheidsmusical, georganiseerd door Het Verkeerde Beentje. Doordat alle musicals zijn gebaseerd op verschillende kinderboeken, zijn ze herkenbaar voor iedereen. Het verhaal wordt omgezet naar een toneelscript met tien liedjes. De liedjes zijn zeer divers, van leuke koorliedjes tot stoere rapnummers. De liedjes ondersteunen de musical op een leuke of grappige manier en zorgen voor sfeer. Natuurlijk kunnen de kinderen zelf wat aanpassingen doen aan de musical, bijvoorbeeld als een kind wat minder of juist wat meer tekst wilt. Zo wordt voor ieder kind de groep 8 afscheidsmusical een moment om met een glimlach op terug te kijken.

Bestel een mooie eindmusical

Bent u benieuwd geworden naar deze originele eindmusicals? Op de website vindt u het aanbod aan musicals met de titel, een korte omschrijving en audio van diverse nummers die in de musical terugkomen. Heeft u vragen? Bel dan gerust om deze te stellen. Het telefoonnummer staat aangegeven op de website. Wilt een afscheidsmusical bestellen? Vul dan het bestelformulier in dat u ook op de website vindt.

https://www.verkeerdebeentje.nl/