Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Lamellen van Ilumio

Er zijn veel soorten raambekleding om uit te kiezen en een slimme huiseigenaar zal ze allemaal onderzoeken. Elke optie voor binnenraambekleding heeft zijn eigen voor- en nadelen. Lamellen van Ilumio zijn veelzijdig genoeg om te voldoen om aan de eisen van elke klant. Daarnaast passen ze, door het breed scala aan verschillende kleuren en materialen, in vrijwel iedere ruimte. Zijn lichtgewicht eigenschap in combinatie met zijn duurzaamheid maken lamellen vandaag de dag een van de meest gewilde producten als het aankomt op raambekleding. Meer weten over alle voordelen waar je van profiteert? Lees dan vooral verder!

 

Lamellen van Ilumio zien er fraai uit in ieder interieur

Aan lamellen is weinig onderhoud nodig. Het materiaal roest bijvoorbeeld niet en is corrosiebestendig, waardoor ontwerpen een lange levensduur hebben en hun presentatie behouden zonder te worden beïnvloed door weersinvloeden en andere elementen. Door de ruime keuze bij ilumio raamdecoratie aan kleuren die er vandaag de dag zijn, is er ook voor jouw persoonlijke smaak altijd een geschikte variant te vinden.

 

Stel de raambekleding in zoals je het zelf het liefste wenst

Over het algemeen kiezen we raambekleding meer voor privacy dan voor decoratief effect. Als privacymedium zijn luiken met jaloezieën moeilijk te verslaan. In gesloten toestand bieden ze totale privacy. Door te kiezen voor lamellen, heb je de mogelijkheid om de lamellen omhoog of omlaag te bewegen om het buitenlicht te richten waar je maar wilt en tegelijkertijd voor totale privacy te zorgen. Zelfs als de positie van de zon verandert met de tijd van de dag of de veranderende seizoenen, kunt u het licht van buiten maximaliseren door de lamellenhoek opnieuw in te stellen.