Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Hang exclusieve hanglampen op en geef een boost aan uw interieur

Wilt u graag een mooie nikkel hanglamp voor in uw hal, een moderne koperen design hanglamp voor boven uw eettafel of een ander soort exclusieve hanglamp? Bij Kroonjuweel uit Nuland, nabij Oss en Den Bosch, maken de specialisten moderne, eigentijdse en klassieke verlichting op maat. Als sinds 1994 zijn zij werkzaam in de branche en hebben zij vele bijzonder mooie exemplaren afgeleverd. Zij hebben een voorliefde voor ambacht en vakmanschap en dat ziet u zeker terug in hun creaties.

De hanglamp van uw dromen is binnen handbereik

Van videlampen voor in de hal tot industriële kroonluchtersvoor in de woonkamer: Kroonjuweel realiseert het allemaal. Zij hebben zelfgemaakte lichtsculpturen die geheel volgens de wensen van de klant zijn ontwerpen. Dit zorgt ervoor dat u een unieke lamp van hoge kwaliteit heeft hangen! Voor de exclusieve hanglampen bij deze specialist, gebruiken zij diverse kleuren en materialen. Zo kiest u bijvoorbeeld uit een hanglamp in nikkel, antraciet, wit of koper/brons. Eén ding is zeker: met een exclusieve hanglamp van dit bedrijf uit Nuland laat u zeker een positieve indruk achter bij uw gasten die ze niet snel meer vergeten! Neem daarom snel een kijkje bij hun voorgaande projecten om te zien wat u zoal mag verwachten.

Maak gebruik van lichtadvies en hun ophangservice

Wanneer u niet thuis bent in de wereld van verlichting, kan het soms knap lastig zijn om te bepalen wat het best staat in uw interieur. De specialisten van Kroonjuweel delen daarom graag hun kennis met u en geven u lichtadvies. Ze kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en adviseren u over de desgewenste ruimte. Wanneer de lamp gecreëerd is, wordt het tijd om hem op te hangen. Ook laat u gewoon aan de specialisten van Kroonjuweel over! Zij komen de exclusieve hanglamp bij u in Rosmalen, Den Bosch, Oss of bijvoorbeeld Nuland gewoon op de juiste plek hangen.

https://www.kroonjuweel.com/