Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Maak jouw kamer af met een prachtige koeienhuid

Heb je zin om jouw woon-, slaap- of eetkamer eens helemaal anders in te richten en ben je daarom op zoek naar aparte en unieke woonaccessoires? Dan is een koeienhuid een geweldige optie. Kies je ervoor om deze te bestellen bij By Max, dan heb je altijd een uniek kleed in huis. Geen enkele koeienhuid is namelijk hetzelfde. Je hoeft daarnaast niet bang te zijn dat het kleed afkomstig is van stroperijen, want deze specialist koopt alle huiden in bij de vleesindustrie. De koeienhuiden zijn dan ook volledig ecologisch verantwoord en dat is natuurlijk wel een prettige gedachte. Ben je benieuwd naar meer redenen om jouw koeienhuid bij deze specialist aan te schaffen? Lees dan verder.

Een uniek kleed dat aan jouw wensen voldoet

Omdat de koeienhuiden van de vleesindustrie komen, heb je dus gegarandeerd een unieke koeienhuid die niemand anders heeft. Jouw kleed is daarnaast extra uniek, omdat je verschillende specificaties zelf kunt bepalen. Zo maak je zelf uit of je voor een zwart-wit, een lichtgrijs of een bruin kleed gaat en welke afmetingen jouw kleed hebben. Bij de afmetingen heb je de keuze uit maat M (2 x 2 meter), maat L (2,25 x 2 meter) en maat XL (2,5 x 2 meter). En dat geldt niet alleen voor de koeienhuiden, want je hebt ook de mogelijkheid om een schapenvacht, een rendiervel, een kalfs- of een geitenhuid te kopen. Leuk als je kleden met elkaar wilt combineren of deze stijl wilt doortrekken in de rest van jouw huis!

Bestel nu en geniet binnenkort al van jouw nieuwe kleed

Ontdek op je gemak het brede en diverse aanbod aan dierenvellen en bestel jouw favoriet vervolgens eenvoudig in de webshop. Zo geniet je binnen de kortste keren al van jouw prachtige nieuwe koeienhuid. Heb je vragen over het product of wil je advies over interieurstyling in combinatie met een dierenkleed? Schroom dan niet om contact op te nemen met de vriendelijke en deskundige medewerkers. Zij vertellen je graag meer en geven met plezier advies.

https://www.dierenhuiden-decoraties.nl/