Winkeltrefpunt
Image default
Eten en drinken

Met tonijn in blik kookt u lekker en gezond

Bent u op zoek naar tonijn in blik van hoogwaardige kwaliteit? Toniijn is gezond voedsel dat ingezet kan worden in allerlei verschillende recepten. U kunt tonijn uit een blikje niet alleen gebruiken als beleg voor op een broodje, maar u kunt er ook heerlijke, warme maaltijden zoals risotto mee bereiden. De ingeblikte tonijn van Deepblue wordt geproduceerd op een wijze waarbij de kwaliteit wordt gewaarborgd. Bovendien heeft dit bedrijf aandacht voor het welzijn van mens en dier. De tonijn van Deepblue is te koop in vele supermarkten.

Hoe komt het dat vis zo gezond is?

Een portie vis draagt op allerlei manieren bij aan een goede gezondheid. Ten eerste bevat vis omega 3-vetzuren die de kans op hart- en vaatziekten verkleinen. Bovendien bevat tonijn calcium en andere mineralen. Vitamine B12 is belangrijk voor de productie van rode bloedlichaampjes in het lichaam en voor het centrale zenuwstelsel. Vitamine A draagt bij aan de gezondheid van de huid en ogen en zorgt voor een goede weerstand. Omdat de tonijn in blik van Deepblue kort na de vangst is ingeblikt, is deze net zo gezond als tonijn die u vers koopt.

De productie van tonijn in blik

Hoe komt een tonijn terecht in de blikjes van Deepblue die u in de schappen vindt? De tonijn wordt gevangen door vissersschepen die actief zijn op de Stille Oceaan of in de Indische Oceaan. Veel producten van Deepblue hebben het keurmerk van de Marine Stewardship Council, die richtlijnen opstelt om de visvangst op een duurzame manier te laten verlopen. Binnen 16 uur nadat de tonijn is gevangen, wordt hij in de fabriek verwerkt. De fabrieken die uitmaken van de productieketen van dit bedrijf werken volgens strikte standaarden om de veiligheid van het product te garanderen en worden hier regelmatig op gecontroleerd. Wilt u meer informatie over tonijn in blik? Neem dan contact op met de specialisten van Deepblue.

https://deepblue.nu/