Winkeltrefpunt
Image default
Zakelijk

Gebruik jij al de juiste verpakkingen?

Wie de trotse eigenaar van een webshop is weet als geen ander dat er veel verpakkingen de deur uit gaan. Dit zijn de bestellingen die de klanten online hebben geplaatst. Na betaling worden de pakjes verzonden. Als ondernemer moet je ervoor zorgen dat deze bestellingen goed verpakt worden en onderweg niet beschadigd kunnen worden. Hiervoor zijn diverse materialen te koop. Speciaal verpakkingsmateriaal waarmee de goederen verzonden kunnen worden.

Voor de kleine objecten zijn er bij Verpakkingenzo.nl kleine brievenbus doosjes te bestellen. Hiermee kan een kleine bestelling verzonden worden. Voordeel is dat deze doosjes precies door de brievenbus heen gaan. Dat scheelt voor de postbode, want die kan gewoon verder gaan met het werk. Zonder oponthoud dat het betreffende pakket naar de buren gebracht moet worden omdat de ontvanger niet thuis is.

 

Veel verpakkingsmaterialen hier te verkrijgen

Bij Verpakkingenzo.nl zijn niet alleen maar verpakkingen te vinden. Ook ander materiaal om een pakket op de juiste manier te verzenden is hier te vinden. Wel handig dat alles hier onder één dak te vinden is. Grote of kleine dozen, maar ook materiaal wat in deze dozen gedaan kan worden om de spullen die hierin verzonden worden extra te beschermen. Denk hierbij aan noppenfolie, opvulpapier en veel meer. Maar ook zijn hier elastieken en gespen te vinden en heel veel meer artikelen die gebruikt kunnen worden op kantoor of binnen een bedrijf.

Verpakkingenenzo is een bedrijf die sinds 2008 is gestart. Deze webshop heeft een zeer groot assortiment aan verpakkingsmateriaal. Alles wat hier te vinden is komt uit eigen voorraad. Een bestelling welke hier voor 14.00 uur is gemaakt, wordt de volgende werkdag al geleverd.