Winkeltrefpunt
Image default
Dienstverlening

Afscheid collega pensioen

Omdat een collega van mij met pensioen gaat heb ik dus met een afscheid collega te maken en ben ik naar Jilster gegaan. Wat wel heel erg jammer is omdat ik zeer plezierig met haar samen heb gewerkt. Daarom wil ik haar iets speciaals geven als afscheidscadeau. Echter had ik daar nog helemaal geen ervaring mee. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar ideeën bij een afscheid collega.

Googelen op afscheid collega

Toen ik op afscheid collega ben gaan zoeken op het internet, kwam ik direct allemaal standaard ideeën tegen. Dingen zoals een kaartje geven, een bos bloemen of allerlei teksten voor een speech. Maar toen ik wat verder ben gaan zoeken, kwam ik de website Jilster.nl tegen. Daar las ik in het stukje tekst in Google dat je je eigen tijdschrift kunt maken! Iets wat mij toen al direct hartstikke leuk leek. Dat kun je namelijk zo persoonlijk maken als je wilt. Door allerlei foto’s en leuke teksten erin te zetten. Ik ben dan ook naar de website toegegaan en heb daar wat meer informatie over opgezocht. Daar stond dat het ook bij een pensioen natuurlijk een heel leuk idee is. Daarnaast heeft diegene dan ook zeer waarschijnlijk een lange werkperiode erop zitten. En kun je zodoende gemakkelijk een overzicht maken van waar zij allemaal heeft gewerkt. Ook reageerden andere collega’s razend enthousiast hierover. En gaven zij aan hier zeker ook graag een bijdrage aan te willen geven. Ook gewoon door een stukje tekst aan te leveren met hele leuke anekdotes.

Het tijdschrift maken

Wij zijn dan ook met een select groepje begonnen met het maken van het tijdschrift. En dat ging vlotter dan wij dachten! Daarnaast scheelde het natuurlijk ook dat iedereen al heel erg snel een stuk tekst aanleverden. En dan gaat alles natuurlijk ook lekker voortvarend.

Het eindresultaat is heel erg mooi geworden. En dus een echte aanrader!