Winkeltrefpunt
Image default
Eten en drinken

Hazenbout kopen bij een ervaren poelier

Wilt u hazenbout kopen? Bijvoorbeeld om te serveren tijdens het kerstdiner? Dan wilt u natuurlijk wel vlees van topkwaliteit in huis halen. Van Floor Poelier krijgt u deze kwaliteit zeker. Deze poelier is gevestigd in Hilversum en bestaat al ruim 85 jaar. Hier weten ze dan ook alles van wild. Bovendien hoeft u niet per se de winkel te bezoeken om uw bestelling door te geven, want u kunt ook eenvoudig vlees bestellen in de webshop. U geeft dan zelf aan wanneer u uw bestelling wilt afhalen in de winkel. Dan staat uw bestelling op het gewenste moment voor u klaar en kunt u die direct meenemen. Zo hoeft u niet lang te wachten.

Verse hazenbout is een echt feestmaal

Als u een liefhebber bent van klein wild, is hazenbout kopen zeker een goed idee. Dit is namelijk lekker fijn en mals vlees dat elk feestmaal compleet maakt. Bij Floor Poelier is de hazenbout gegarandeerd vers, waardoor hij optimaal smaakt. Bovendien komt het merendeel van het wildvlees dat deze poelier verkoopt uit Nederland. Hierdoor is de keten kort, wat duurzaamheid ten goede komt.

Voeg ook ander wild aan het diner toe

Naast hazenbout kunt u bij deze poelier ook andere soorten wild kopen. Denk bijvoorbeeld aan fazant, konijn, eend, duif en patrijs. Ook als u van grof wild houdt, zit u hier zeker goed. U kunt hier bijvoorbeeld ook edelhert, ree en zwijn bestellen. Hiermee zet u zeker iets verrassends op tafel wat uw gasten zeker zal imponeren. Een combinatie van verschillende soorten wild, smaakt ook vaak goed. Vraag de medewerkers van Floor Poelier gerust om advies.

Bestel nu en geniet spoedig van vers wild

Als u hazenbout of ander wild wilt kopen, weet u nu waar u moet zijn. Geef eenvoudig uw bestelling door en u kunt al snel genieten van het door u bestelde wild. Het wordt zeker een verrukkelijke maaltijd!

https://floorpoelier.nl/