Winkeltrefpunt
Image default
Mode en Kleding

Een trouwpak kopen van een specialist

Wilt u graag een trouwpak of trouwkostuum kopen om er fantastisch uit te zien op uw speciale dag? Bij Black Tie in Den Bosch vindt u precies wat u nodig heeft. Of u nu een trendy trouwpak wilt kopen of een memorabel trouwkostuum waarmee u in de spotlight staat; deze aanbieder heeft het allemaal! Van klassieke pakken tot aan moderne collecties, niks is te gek voor Black Tie in Den Bosch. Met een uitgebreide collectie aan trouwpakken en maatpakken en alle denkbare accessoires slaagt u gegarandeerd bij deze specialist. U vindt in het assortiment van deze aanbieder diverse kwaliteitsmerken kwaliteitsmerken, zoals: Eduard Dressler, Immediate, Roberto Vincetti, Wilvorst, Tziacco en Enzo Romano.

Een trouwkostuum precies op maat van de beste stoffen

Wilt u een trouwkostuum of trouwpak kopen, dan moet deze natuurlijk perfect passen. In het atelier van Black Tie maken de deskundige medewerkers uw pak perfect op maat. Ze hebben ervaren coupeuses die alle kneepjes van het val kennen en uw kleding perfect aanpassen op uw maat. Zo geniet u van een optimaal draagcomfort en een mooi aansluitend silhouet. Voor het maken van de pakken gebruikt deze expert enkel stoffen van de hoogste kwalititeit. Hiervoor werken ze samen met de beste stoffenleveranciers, zoals: Loro Piana, Holland & Sherry, Scabal, Dormeuil, Zegna, Reda en Harris Tweed. Zo bent u verzekerd van een luxe en comfortabel trouwkostuum. Voor elk soort man is hier een geschikt pak te vinden. Of u nu graag een blauwgroen, petrol groen, donkerpaars, blauw, rood of zwart trouwpak wilt kopen; u vindt bij Black Tie in Den Bosch zeker een geschikt model in de juiste kleur.

Maak een afspraak met de specialisten van dit bedrijf

Heeft u nog geen trouwpak voor de grote dag? Dan gaat u het best naar Black Tie in Den Bosch. De deskundige medewerkers helpen u graag met het opdoen van inspiratie en het kiezen van het juiste pak. Zo straalt u gegarandeerd op de grote dag van u en uw geliefde. Neem contact op met het bedrijf om een afspraak in te plannen.