Winkeltrefpunt
Image default
Internet

Haal het beste in huis met deze Managed Service Provider

Waarom werken met een Managed Service Provider die een cloud werkplek voor u in kan richten? Simpel: het is ontzettend eenvoudig. Het enige dat u nodig heeft is autorisatie, vervolgens kunnen collega’s allerlei informatie met elkaar uitwisselen via de cloud werkplek. Ook kunnen er bestanden worden gedeeld, waar iedereen toegang toe hoeft. Als eigenaar kunt u zelf uitmaken wie er toegang toe krijgt en wie juist niet. Hiermee verzekert u uzelf van het feit dat het uitsluitend een werkplatform blijft, waar niemand buiten het bedrijf toegang toe krijgt. De Managed Service Provider zorgt voor een online bibliotheek en datalogboek ineen. Ook kunt u ervoor kiezen programma’s te delen.

De cloud werkplek bezoeken

Een bezoek brengen aan cloud werkplekken is verrassend eenvoudig. Wat uw personeel nodig heeft is toegang en een goede internetverbinding, dat is alles. Die verbinding kan gemaakt worden via elk mobiel apparaat, via een tablet, een PC, maar ook via laptop. Het grote voordeel van het inschakelen van een Managed Service Provider is dat u kunt werken vanuit huis, het kantoor, op locatie bij een klant en zelfs onderweg. Daarnaast wordt alle informatie op de digitale werkplek live geüpdatet, zodat voor iedereen overzichtelijk is wat de laatste aanpassingen zijn.

Kost het veel om met een Managed Service Provider te werken?

Men gaat er vaak van uit dat werken in de cloud duur is, maar dat is gelukkig een fabeltje. Hoe duur werken in de cloud exact is, is afhankelijk van uw bedrijfswensen. Wie op zoek is naar een bijzonder uitgebreide cloud werkplek zal meer geld moeten neerleggen dat wie een bescheiden service provider zoekt. Ook is de prijs afhankelijk van de grootte van uw organisatie en hoeveel mensen er toegang tot het netwerk dienen te krijgen. Bent u op zoek naar een kwalitatief uitstekende aanbieder van Managed Service Providers? Probeer Cloudiction eens uit.