Winkeltrefpunt
Image default
Mode en Kleding

Ga op stap met de personal shopper in Amsterdam

Je hebt een eigen kledingkast, maar je weet helemaal niet goed wat je moet aantrekken. Het kan heel lastig zijn om van je huidige kleding setjes te maken waar jij in kunt gaan lopen. Het is niet alleen een kwestie van kijken wat er bij elkaar past, maar je moet je er ook nog eens lekker in voelen en daarnaast is het uiterst belangrijk dat hetgeen wat je op je bed bij elkaar hebt gelegd ook nog mooi bij je stat en aansluit op je lichaam. Kom je hier zelf niet helemaal uit? Maak dan gebruik van de persoonlijke personal shopper in Amsterdam. Zij helpt je graag bij het uitzoeken van de juiste setjes aan kleding, waar je mee kunt gaan variëren. Dat kan zijn met de kleding die al in je kast hangt en dat kan worden uitgebreid met nog wat extra kledingstukken die moeten worden gekocht. Een personal shopper in Amsterdam staat  helemaal voor jou paraat om je te helpen bij alle zaken omtrent mode. 

Kast

Allereerst zal de personal shopper in Amsterdam bij je langskomen om eens  een blik te gaan werpen in je huidige kledingkast. Daarnaast wordt er dan gekeken naar alles wat er niet meer wordt gedragen, uit de mode is of niet meer past. Deze kledingstukken kunnen dan uit je kast worden verwijderd en eventueel worden geschonken aan een goed doel of aan iemand anders die je hier blij mee kunt maken. Wanneer de kleding die je hebt al is gefilterd wordt er gekeken naar de basis kledingstukken die iedereen in zijn of haar kast moet hebben liggen. 

Basis

Als de basis kledingstukken, zoals bijvoorbeeld een wit shirt, een zwart shirt, witte sneakers en zwarte laarsjes niet aanwezig zijn, worden deze eerst aangeschaft. Als je namelijk deze basis elementen niet in je kast hebt liggen, wordt het combineren ervan ook steeds lastiger. Met deze kledingstukken kan je eindeloos door combineren en dat is wat je nodig hebt. De personal shopper in Amsterdam gaat met je mee.