Winkeltrefpunt
Image default
Banen en opleidingen

Traffic medewerker Zoetermeer en Rotterdam

Over de functie

Als real-time manager van Webhelp ben je verantwoordelijk voor het dagbestuur van onze klanten, waarbij je begeleiding, registratie, analyse en advies geeft over de x-1 en x-0 periodes voor je klantenteam. Je wisselt constant met medewerkers, teammanagers en je klantteam en communiceert over eventuele wijzigingen in hun werktijden, bereikbaarheid en planning. Je vindt het leuk om de cijfers te verknoeien en ze vervolgens duidelijk te laten zien in het rapport. Mocht er onverhoopt een afwijking zijn van de prognose, dan doe je je best om ervoor te zorgen dat klanten (en onze klanten) hier niet het minst door gestoord worden. Uiteraard legt u gedetailleerde informatie en storingen nauwkeurig vast. Je communiceert vaak met verschillende belanghebbenden bij operaties en hebt tactisch contact met onze klanten en accountmanagers. Door feedback (positief en constructief) te geven aan de Scheduler en Capacity Manager die nauw met je samenwerken, ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de WFM-keten.

Functie eisen

  • Je hebt elke dag genoeg energie om het beste resultaat naar klanten, medewerkers en klanten te brengen.
  • U wilt bijdragen aan het succes door continu de details van het proces en innovatieve projecten te verbeteren.
  • Je kunt altijd een open geest hebben, oplossingen vinden en deze implementeren in de actieve chaos.
  • Je bent geïnteresseerd in al je collega’s en je weet wat er speelt op de werkvloer.
  • Ook vind je dat je het probleem eerst moet oplossen en proberen je collega’s te verrassen.
  • Je begrijpt de beslissingen op het gebied van dagmanagement die een impact kunnen hebben op de hele operatie en je voert hierover nauw overleg met de directie.
  • Je werkt minimaal 30 uur per week en bent flexibel (07.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur’ s avonds, ook in het weekend).
  • Je team bevindt zich op verschillende Webhelp-locaties (oorspronkelijk in Rotterdam & Zoetermeer) en je bent in staat deze locatie effectief te managen, waardoor het een grote impact heeft op je werklocatie.
  • Je leert graag, of het nu gaat om een ​​nieuw roostersysteem, extra contactkanalen of andere contractvormen, je draait niet om voor nieuwe dingen.

Wat wij bieden

Wij bezorgen je een verantwoordelijke functie in een organisatie in een snelle, korte en informele werkomgeving. Geen dag is hetzelfde. U kunt zelfstandig werken of in contact blijven met een team van experts om uw planningsbeheer te optimaliseren, succes te vieren en samen te leren van minder succesvolle dagen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/zelfstandig-medewerker.html