Winkeltrefpunt
Image default
Mode en Kleding

Populaire dames- en herenschoenenmerken bij Nijhof

Passie voor de beste schoenenmerken

Bij Nijhof Schoenen staart passie voor schoenen op de eerste plaats. Al sinds 1929 hebben wij als doel onze klanten de meest prettige ervaring te bieden op het gebied van schoenmode. Wij trekken letterlijk alles uit de kast om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren aan onze klanten. Wij selecteren enkel de best merken uit binnen- en buitenland, houden nieuwe trends in de gaten en bieden altijd een ruime collectie voor dames, heren en kinderen van alle leeftijden. Dat en het feit dat we in onze winkel een gediplomeerd podotherapeut hebben die onze klanten perfect kan adviseren welke schoen goed hun past, maakt het succesformule van Nijhof Schoenen. Via dit artikel willen we enkele topmerken met je delen, waarvan de nieuwste collecties bij ons in de winkel staan en die je op onze webshop kunt bestellen.

Durea dames schoenen

De schoenen van Durea worden gemaakt door ervaren vakmensen met liefde voor het schoenenvak. Dat is ook te zien door de ambachtelijke wijze waarop ze geproduceerd worden in de Durea fabrieken. Doordat Durea het gehele productieproces in eigen beheer heeft, is het zeker dat aan elke fase veel zorg en aandacht wordt besteed; geen schoen verlaat de fabriek zonder te zijn onderworpen aan uitgebreide controles. Niet voor niets onderscheidt Durea zich door ambachtelijk vakmanschap, kwaliteit en service en daar is het bedrijf én Nijhof Schoenen trots op.

Giorgio herenschoenen – sinds 1958

Het Italiaanse topmerk Giorgio 1958 staat voor meer dan een halve eeuw pure passie voor handgemaakte herenschoenen. Verwar het niet met dat andere merk, Giorio Armani. Want Giorgio herenschoenen zijn exclusief en voorzien van trendy belijning tot de allermooiste leersoorten en de perfecte afwerking. Met name in het fraaie stikwerk is de hand van de meester goed te herkennen. Maar ook de vaak bijzondere zolen geven Giorgio 1958 een volstrekt eigen signatuur. De collectie is uitstekend afgestemd op de Nederlandse man, die kiest voor een combinatie van gemak. comfort en een niet al te uitbundige stijl. Door de soepelheid van het leer, de unieke pasvorm en het tijdloze design is een Giorgio 1958 schoen langer door te dragen dan het seizoen.

Panama jack herenschoenen

Panama Jack doet je vermoeden dat het een Zuid-Amerikaans merk is, maar dat is het niet. Met ‘100% Spain’ zoals ze dat zelf zeggen, worden de schoenen van Panama Jack volledig gemaakt in Spanje, en dat al sinds 1989. Het is dé laars voor de echte avonturiers. Zoek je gewoon een hele goede all-round laars gemaakt voor iedere situatie? Kies dan voor Panama Jack!

http://www.youtube.com/watch?time_continue=107&v=uPlctiMopvM

https://www.nijhofschoenen.nl/