Winkeltrefpunt
Image default
Mode en Kleding

Waarom kiezen voor Soft Gallery kleding

Misschien heb je er al eens van gehoord, misschien niet. Na het lezen van deze blog in elk geval wel en hopen we je te hebben overtuigd waarom Soft Gallery kleding zo fijn is! Soft Gallery is een kledingmerk uit Denemarken. Het merk maakt enkel kinderkleding waarbij de focus ligt op zachte en vrolijke kledij. Elk jaar komen er meerdere collecties uit die altijd passen bij de stijl van dat moment, maar toch eigentijds en uniek zijn. Het ziet er vaak eenvoudig uit, maar toch bijzonder in de vorm van prints en dessins. Deze worden ontworpen door kunstenaars over de gehele wereld. Zo beschikt jouw kind met Soft Gallery kleding over wel hele exclusieve kinderkleding.

 

Biologische kinderkleding

Naast de unieke collectie van Soft Gallery is alle kinderkleding ook nog eens biologisch en gemaakt van GOTS gecertificeerd katoen. Het verschil in normaal katoen zit in het feit dat er bij gewoon katoen veel bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Dit kan niet volledig uit de kleding gewassen worden. Hierdoor komen er pesticiden vrij die op hun beurt weer in contact komen met de huid. Iets waar volwassenen minder last van hebben, maar wat absoluut niet goed is voor het kind! Een kinderhuid kan pesticiden namelijk niet goed afbreken. Denk daarom altijd twee keer na of je wel of niet biologische kinderkleding wilt aanschaffen!

Nieuwste Soft Gallery collectie

Recentelijk heeft Soft Gallery weer een nieuwe herfstcollectie online gezet. Een collectie waar wij weer helemaal verliefd op zijn geraakt. Wil jij ook de nieuwe herfstcollectie van Soft Gallery bekijken? Kijk dan online naar een kinderkleding winkel die kleding van Soft Gallery verkopen. Er zijn er gelukkig online veel van en er komen er steeds meer bij!

https://www.vierseizoenen.nl