Winkeltrefpunt
Image default
Mode en Kleding

Word modeadviseur in vijf dagen met deze Mode opleiding

Vanaf midden-september dit jaar kunt u zich inschrijven voor de Mode opleiding bij Detex Opleidingen. De opleiding Modeadviseur geeft een perfecte basis voor iedereen die in de modebranche werkt of deze ambitie heeft. Tijdens deze cursus leert u welke soort kleding bij welke persoon past. Bovendien focust deze opleiding op hoe deze kleding ook daadwerkelijk op de beste manier verkocht kan worden. Het grote voordeel van deze Mode opleiding is de korte duur: in slechts vijf dagen wordt u omgetoverd tot heuse modeadviseur. Hieronder zal kort worden uitgelegd wat er in deze vijf dagen precies wordt onderwezen.

Vijf dagen, vijf onderdelen

Het geven van advies op maat is niet niets; iedereen is verschillend en er komt dan ook veel bij kijken. De Mode opleiding bij Detex heeft om deze reden een erg divers programma. De cursus beslaat vijf dagen en elke dag staat in het teken van een ander onderdeel. De volgende vijf modules worden in het programma behandeld: Visual Merchandising, Textielwarenkennis, Assortimentskennis, Imago Styling en De Nieuwe Verkoper. Bij Visual Merchandising leert u uw winkel op de meest efficiënte manier in te richten, bij Textielwarenkennis leert u over verschillende soorten textiel en bij Assortimentskennis leert u het assortiment echt te begrijpen. Imago Styling focust onder andere op wat mode nou precies inhoudt en hoe een trend ontstaat. Bij de laatste module, De Nieuwe Verkoper, leert u hoe u uw klant de juiste vragen kan stellen. Op deze manier komt u er heel nauwkeurig achter waar uw klant naar op zoek is.

Belangrijke informatie en aanmelden

Aan het einde van de Mode opleiding doet u een examen. Hierin wordt getest of u alles heeft begrepen op het gebied van modeadvies. Als u de test haalt, mag u de titel Detex Modeadviseur op uw naam schrijven en krijgt u natuurlijk een bijbehorend diploma. Aanmeldingen voor de opleidingen gaan online en de kosten zijn vanaf € 203 (exclusief BTW) per persoon. De school van Detex bevindt zich in Doorn. Detex hoopt u van harte te zien vanaf september!

https://www.detex.nl