Winkeltrefpunt
Image default
Winkelen

Een dames broek van Demm voor alle soorten benen!

Nieuwe broeken kopen is misschien wel de grootste struggle als het gaat om shoppen voor nieuwe kleding. Vaak staat die ene populaire broek die iedereen heeft bij anderen veel leuker, tenminste, zo lijkt het. Voor degene die juist van unieke en originele broeken houden die niemand heeft, weet je soms gewoon niet meer waar je moet kijken. Speciaal voor álle dames met deze broekenstruggle is er Demm. Ontdek hieronder welke leuke dames broek van Demm bij jouw benen past! 

Lange slanke benen verdienen goed passende skinny jeans 

Heb je van die mooie slanke benen waar je heel trots op bent, en die je graag extra goed wilt laten zien in je broek? Dan is een skinny jeans de juiste keuze voor jou. Zowel de klassieke blauwe, als uniekere zwarte of grijze variant zal mooi bij jouw benen passen. Bijvoorbeeld deze hippe strakke Scarlet jeans. Deze zeer comfortabele maar trendy skinny jeans kun je met alles wat je in de kast hebt hangen combineren. De zachte stof en het hippe uiterlijk maken dat je hem elke dag wel aan wilt! 

Brede heupen en killer tighs rocken de rechte pijp 

Wie zegt dat stevigere bovenbenen in je nadeel werken? In tegendeel zelfs! Tegenwoordig draait het allemaal om het showen van je curves, en dat doe je onder andere door de juiste broek uit te kiezen. Omdat jij al mooie brede heupen hebt, hoef je geen optische illusie te creëren met een speciale vorm. Omarm je rondingen in een broek met rechte pijpen. Hierdoor lijken je benen langer, en voor wie dat wil; ook nog eens slanker. Hierdoor wordt de aandacht vooral getrokken naar je sterkte kanten; je heupen. Deze pittige maar toch charmante Celine Ford broekzal jouw heupen en benen dan ook laten stralen als geen ander! 

Til jouw petit figuur naar een hoger level met een opvallende broek 

Als je petite gebouwd bent heb je natuurlijk een prachtig figuur, maar zal je er soms niet aan ontkomen dat je net iets meer moet geven om op te vallen. Daarom zijn jouw benen gezegend voor een unieke broek met een opvallende print! Een broek die aan de bovenkant wat wijder valt en met een rechte pijp steeds smaller wordt, laat je heupen er nog beter uitkomen. Hierdoor haal je het beste uit je figuur met een nog een extra beetje power! De fleurige Pant Felpa Fiori is bijvoorbeeld een echte powerpants voor jouw figuur. 

Dames broeken met een perfecte pasvorm 

Het is natuurlijk het allerbelangrijkst dat jij je goed voelt in je kleding en dat je broek zowel trendy als comfortabel zit. Daarom vinden wij het bij Demm belangrijk dat de broeken van hoge kwaliteit zijn en zo goed mogelijk aansluiten op jouw lichaam. De voorstellen hierboven zijn dan ook geen maatstaven, alle broeken van Demm zullen ongetwijfeld mooi bij je staan! Het maakt dus niet uit wat je stijl of je maat is, een leuke dames broek van Demm hoort zeker in je kast thuis. 

http://shop.demm.nl/