Winkeltrefpunt
Image default
Bedrijven

Parkeer eenvoudig en voorkom schade

Parkeerschade is een grote onnodige ergernis. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar gelukkig zijn er tegenwoordig parkeersensoren en achteruitrij camera’s. Je hoeft niet per se de duurste of nieste auto te hebben. Een setje parkeersensoren kan je al voor minder dan 50 euro aanschaffen. De installatie is ook nog eens erg eenvoudig en de juiste boortjes worden meegeleverd. Uit Amerikaans onderzoek is gebleken dat een achteruitrij camera effectiever is dan parkeersensoren. De reden hierachter is dat je met een achteruitrij camera een aanrijding tijdens het inparkeren kan voorkomen, omdat je een beter zicht hebt. Een achteruitrij camera inbouwen is ook mogelijk. Een achteruitrij camera kan als uitbreiding op jouw bestaande navigatie of los op een scherm komen te staan. Zo zie je wanneer je achteruit rijdt op jouw scherm wat er achter jouw voertuig gebeurd. Dit is voor jouw veiligheid, maar ook zeker voor de veiligheid van anderen. Daarnaast heeft een achteruitrij camera naast dat het je zicht op de weg vergroot, nog veel meer voordelen.

Een achteruitrij camera kan je helpen bij het inparkeren. Het biedt je een extra set ogen. Je hoeft niet meer over je schouder te kijken, waardoor je bij file parkeren meer overzicht hebt. Bovendien biedt een achteruitrij camera zicht op wat er achter de auto gebeurd, hierdoor kan je als bestuurder vooruit blijven kijken tijdens bijvoorbeeld het invoegen op de snelweg. Daarnaast is het fijn voor autohuurders. Als je in het bezit bent van een camper heb je ervaring met het rijden van een camper, maar dat geldt niet voor iedereen. Er zijn ook veel huurders die voor het eerst met een camper weggaan. Voor hen is het een stuk lastiger. Door het plaatsen van een achteruitrij camera verklein je de kans van huurders om schade te lopen.

Heb ik je kunnen overtuigen? De keuze voor achteruitrij camera’s zijn groot. Verdiep je daarom goed in waarom jij er een wilt en voor welk doel.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl