Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

De juiste trampoline kiezen

Als je plannen hebt om een trampoline te gaan kopen vraag je je natuurlijk meerdere dingen af. De vraag die het belangrijkste zal zijn: wat is de beste trampoline voor jou? Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten en maten, het ligt er maar net aan wat jouw precieze wensen zijn op het gebied van trampolines.

Je kunt standaard ronde trampolines vinden in allerlei verschillende soorten en maten. De kleinste heeft een diameter van 183-213 centimeter. De grootste versie heeft een diameter van 457-480 centimeter. Hiertussen heb je nog zes tussenmaten. Grotere trampolines zijn er verder ook niet te vinden voor de retail markt. Ze zijn geschikt om met meerdere kinderen tegelijk op te springen en om salto’s te kunnen doen zonder dat je eraf zou vallen. De trampolines zijn allemaal van heel hoge kwaliteit en voldoende uiteraard aan de strengste veiligheidseisen.

Daarnaast heb je ook nog rechthoekige trampolines. Mensen willen hun tuinen graag steeds strakker ingericht hebben omdat de tuinen over het algemeen steeds kleiner worden. Een rechthoekige trampoline is in zulke gevallen beter in te passen dus dat zou een betere keuze zijn. Een rechthoekige trampoline neemt een stuk minder plaats in beslag en past daarbij ook goed in de stijl van de tuinen tegenwoordig. Natuurlijk heb je ook hier weer verschillende soorten afmetingen.

Je ziet tegenwoordig ook dat ingraaf trampolines veel populairder aan het worden zijn. Deze zijn speciaal ontworpen om in te graven en zijn daardoor een stuk minder prominent aanwezig in de tuin. Ze zijn ook een stuk veiliger omdat ze minder hoog van de grond staan. Vaak steken deze wel nog zo’n twintig tot dertig centimeter boven de grond.

Daarnaast heb je ook nog de flat ground trampoline. Deze trampoline wordt wel ook ingegraven, echter komt deze helemaal niet boven de grond uit. Ook niet enkele centimeters. Deze trampoline is helemaal gelijk aan de oppervlakte. Je hebt hiermee dus geen enkel risico op hard vallen. Ook deze trampoline is in verschillende soorten en maten te krijgen.

https://www.trampolines.nl/