Winkeltrefpunt
Image default
Vakantie

Gebruik de klamboe!

Het is elk jaar weer heerlijk om lekker op vakantie te gaan. Voor iedereen is het weer een andere manier van op vakantie gaan, lekker met de caravan of camper op de camping of toch met wat meer luxe verblijven in een hotel. Als je met je caravan of camper gaat zit je over het algemeen ‘s avonds nog overheerlijk in de open voortent te genieten van de zwoele warme avond. Je zit heerlijk te genieten van je boek tot het op een bepaald moment te donker wordt en er een lichtje aan moet zodat je door kunt lezen. En wanneer die aangaat komen uiteraard de insecten erg snel op je af klaar om jou te beroven je bloed. Je gaat er niet dood van maar toch is het erg vervelend.

 

Om deze insecten te vermijden kun je altijd een klamboe kopen. Dat is ook zeker weten aan te raden wanneer je last hebt van insecten in Nederland. Daarnaast kun je zoveel mogelijk de ramen en deuren dicht te houden en het licht in en rondom de woonruimtes zo beperkt mogelijk te houden. Een hordeur wil daarnaast ook helpen. De klamboe is het beste te gebruiken rondom je bed.

 

Met een klamboe rond je bed voorkom je dat beestjes ‘s nachts op jouw lichaam kunnen komen of jouw wakker kunnen houden met gezoem rondom je hoofd. Het is een net die over je bed heen gespannen is waar vervelende beesten onmogelijk doorheen kunnen komen. Aan de zijkant hebben de klamboes een opening zodat jij er wel in en uit kunt natuurlijk. De klamboe is daarnaast gewoon ademend zodat jij wel frisse lucht krijgt wanneer je ligt te slapen. Dat is de reden dat er kleine gaatjes in  de klamboe zitten. Je hebt naast de normale klamboe ook nog de geïmpregneerde klamboe. Eigenlijk is deze klamboe zo goed als hetzelfde als de normale klamboe. Over deze klamboe zit er echter een insecten werende laag. Wanneer een insect daarom op de klamboe gaat zitten zal hij het niet overleven. Voor mensen is het onschuldig maar het weert de insecten heel goed. In de tropen wordt er zo goed als altijd onder een klamboe geslapen, in die landen heb je natuurlijk veel meer en gevaarlijkere insecten.

 

https://shopvoorgezondheid.nl/