Winkeltrefpunt
Image default
Vakantie

Waarom u een accommodatie wilt huren aan rivier de Cèze

De rivier de Cèze vormt een hoogtepunt in de prachtige natuur van Frankrijk. U kunt hier niet alleen in zwemmen, maar u onderneemt ook diverse sportieve activiteiten in en rondom de rivier. Daarnaast ontdekt u de omliggende natuur door op pad te gaan met een fiets- of wandeltocht. Wat uw wensen ook zijn voor uw vakantie, door een accommodatie te huren aan rivier de Cèze, gaan deze zeker in vervulling. Daarom willen we u vandaag voorstellen aan een luxe camping aan deze iconische rivier vlak bij de stad Nimes, namelijk Camping La Vallée Varte in de plaats La Roque-sur-Cèze. Zoals de plaatsnaam al doet vermoeden, zit u met uw verblijf bij deze camping midden in de natuur en kunt u vanuit uw kampeerplaats of luxe chalet de Cèze gemakkelijk bereiken.

U verveelt uzelf geen seconde op deze veelzijdige camping

Wanneer u besluit om een verblijf te boeken bij deze camping aan de rivier en vlak bij Nimes, rekent u op een compleet verzorgde accommodatie die van alle gemakken voorzien is. Zo vindt u op dit park diverse soorten chalets en cabines waardoor er altijd een tussen zit die aansluit op uw wensen en de grootte van uw familie of vriendengroep. Als u bij Camping La Vallée Verte een accommodatie gaat huren, heeft u dankzij het volle activiteitenprogramma ook direct genoeg te doen in het gebied van rivier de Cèze. In combinatie met de vele faciliteiten die deze camping u biedt, hoeft u uzelf dus geen seconde te vervelen tijdens uw vakantie. Neemt u liever wat rust? Dit park beschikt over voldoende plekken waar u kunt ontspannen. 

Verken de omgeving vanuit deze prachtige camping

Kunt u niet wachten om Frankrijk en Nimes te verkennen vanuit deze camping aan de rivier vlak bij de stad? Zorg er dan voor da tu op tijd uw reservering voor uw favoriete accommodatie aan de rivier de Cèze plaatst, zodat u deze op uw gewenste datum kunt huren. De chalets zitten soms snel vol, dus zorg ervoor dat u dit zo vroeg mogelijk doet.

https://www.la-vallee-verte.com/accommodaties/