Winkeltrefpunt
Image default
Vakantie

Rondreis Israël gemaakt

Dit jaar ga ik een rondreis Israël maken bij Israël Idoed reizen. Via via heb ik te horen gekregen dat zo’n reis echt een aanvulling is op je leven en dat het een onvergetelijke ervaring met zich mee brengt. Op die manier ben ik nieuwsgierig geworden en heb besloten eens te gaan zoeken naar informatie over dat soort reizen. Een rondreis Israël was dus echt iets dat ik dat jaar wilde gaan doen en zodoende ben ik dus heel erg geïnteresseerd geraakt! Wil je weten hoe ik dit opgezocht heb en waar ik terecht ben gekomen? Lees dan deze blog door of ga een kijken op de website van Israël Idoed reizen.

Googelen op rondreis Israël

Nadat ik dus geïnteresseerd ben geraakt in een rondreis Israël ben ik wat zoekwerk gaan doen via internet. Ik ben gaan Googelen op rondreis Israël en kwam terecht op veel websites, echter hadden veel van deze geen raakvlak met het Christendom, maar daar was ik juist wel naar opzoek. Na wat website te hebben bekeken kwam ik op de website van Israël Idoed reizen terecht en dat was iets dat mij zeer aansprak. Op de website staat veel informatie die voor mij van belang waren. Ik besloot een mailtje te sturen met de vraag naar meer informatie over het gebied, mede reizigers en reisdata’s. Een terugkoppeling kreeg ik die middag al en besloot deze reis te gaan boeken!

Israël Idoed Reizen

Wil jij samen met een groep andere Christenen een rondreis Israël gaan maken. Om inzicht te krijgen in het leven van de Aartsvaderen. Neem een kijkje in het leefgebied van onder andere Abraham, Izak en Jakob? Kijk dan eens op israelidoedreizen.nl. Zij organiseren christelijke reizen die je een kijkje geven in het land Israël. Met deze reizen trek je met een groep door Israël en bezoek je een aantal plaatsen waar God zijn Levende Woord heeft verkondigd. Wil je weer weten? Kijk dan op de website van Israël Idoed Reizen!